خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷۰ واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پلمب شدند

مهر | استان‌ها | جمعه، 03 اردیبهشت 1400 - 10:53
شهرکرد- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۷۰ واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری طی سالجاری پلمب شدند.
صنفي،واحد،چهارمحال،بختياري

سجاد رستمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۷۰ واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پلمب شدند، اظهار داشت: این تعداد واحد صنفی به علت بی توجهی به پروتکل‌های بهداشتی در استان پلمب شدند.
وی گفت: اصنافی که مقررات ستاد مقابله با کرونا استان را رعایت نکنند متخلف شناخته و به پراخت جریمه نقدی و تعطیلی واحد صنفی جریمه می‌شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بیشترین واحد صنفی در شهرستان‌های شهرکرد و بروجن قرار دارند.
رستمی گفت: نظارت‌ها و بازرسی‌ها در تمام شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری تشدید شده است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.