سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش حقوق کارگر بار سنگینی بر کارفرما تحمیل نمی‌کند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 03 اردیبهشت 1400 - 09:31
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان گفت: افزایش حقوق کارگران متناسب با قوانین، بار سنگینی بر کارفرما تحمیل نمی‌کند و در عوض عامل انگیزشی برای نیروی انسانی است.
كارفرما،نيروي،صنايع،توجه،كاشان،افزايش،تعاون،مشاغل،صاحبان،ادا ...

ایسنا/اصفهان رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان گفت: افزایش حقوق کارگران متناسب با قوانین، بار سنگینی بر کارفرما تحمیل نمی‌کند و در عوض عامل انگیزشی برای نیروی انسانی است.
حسن رمضانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بخشی از علت کاهش بهره وری در صنایع کاشان بی‌انگیزگی نیروی کار است.
کاهش قدرت خرید مردم با توجه به میزان حقوق دریافتی، موجب کاهش انگیزه و راندمان کار شده است.
در حالی که ۵ تا ۱۴ درصد از هزینه تمام شده محصول مربوط به نیروی انسانی است و کارفرما و صاحبان صنایع می‌توانند با افزایش حقوق و دستمزد تحت عناوین مختلف، انگیزه کار و کارگر را بالا برده و از سود ناشی از اثرات آن بهره‌مند شوند.
وی تصریح کرد: لازم است صاحبان صنایع، قدرت خرید کارگران را تقویت و به قدر و منزلت آنها توجه کنند.
اگر کارفرما به خدمات رفاهی که قانون مشخص کرده توجه کرده و اجرا کند هرچند هزینه زیادی بر کارفرما تحمیل نمی شود، ولی قطعاً اثرات انگیزشی آن محسوس و قابل توجه خواهد بود.
از سوی دیگر فراهم کردن بستر مناسب برای ایجاد و راه‌اندازی تشکیلات منسجم کارگری نقش مهمی در انگیزه‌ بخشی به نیروی کار ایفا خواهد کرد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان گفت: فراموش نکنیم که طبقه‌ سوم هرم مازلو پس از تأمین نیازهای اولیه و امنیت، توجه به تعلقات اجتماعی است.
بنابراین وقتی کارگر نسبت به کسب و کار خود عِرق داشته باشد حتماً بهره‌وری و راندمان کار افزایش می یابد.
رمضانی افزود: افزایش حقوق نیروی کار متناسب با قوانین بار سنگینی بر کارفرما تحمیل نمی‌کند و در عوض عامل انگیزشی برای نیروی انسانی است.
وقتی کارفرما به کارگر به صورت ویژه توجه کرده و وی را تأمین کند در این صورت انگیزه کار و تولید افزایش پیدا کرده و به تبع آن باعث رونق کسب و کار و تولید خواهد شد.
وی اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای صد نفر را از برنامه‌های اداره تعاون در سال جاری عنوان کرد و گفت: تعیین و تعریف ضریب برای مشاغل در حوزه‌های مختلف بر اساس مهارت و تجربه و تخصص در حال انجام است.
این قانونی است که از قبل وجود داشته و در بعضی از شرکت‌ها در سطح کاشان و منطقه اجرا می‌شود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان، افزود: تلاش می کنیم تعیین و تعریف ضریب برای مشاغل در سال جاری در تمام شرکت‌ها تسری داده شود.
معتقدیم اوضاع شرکت‌ها طی دو سه سال اخیر به خصوص در حوزه فرش ماشینی مناسب است و امکان تحقق اجرای قانون طبقه‌بندی مشاغل وجود دارد.
رمضانی در پاسخ به این پرسش که ظاهرا هزینه‌ها به خصوص هزینه خرید ماده‌ اولیه بالا رفته و صاحبان صنایع را با چالش مواجه کرده است، گفت: وقتی قیمت ماده اولیه صنایع بالا می‌رود به تبع آن قیمت فروش محصول نیز بالا خواهد رفت.
اطمینان داریم با وجود تحریم‌ها، تورم و مشکلات ناشی از شیوع کرونا همچنان سود صاحبان صنایع به خصوص در حوزه‌ فرش ماشینی مناسب است.
انتهای پیام