خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۸ بیمار کرونایی در خراسان شمالی بستری شدند/ فوت ۲ نفر دیگر

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 اردیبهشت 1400 - 18:06
بجنورد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بستری ۸۸ بیمار کرونایی در استان خبر داد و گفت: طی شبانه روز گذشته ۲ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند.
كرونا،خراسان،بيمار،شمالي،گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد هاشمی عصر پنج شنبه در گفتگوی خبری با شبکه اترک خراسان شمالی از صعود بیشتر کرونا در استان خبر داد و اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته ۲ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بستری ۸۸ بیمار در این مدت خبر داد.
وی افزود: اکنون ۴۵۱ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
هاشمی باری دیگر بر استفاده از ماسک تاکید کرد و گفت: بیشتر مبتلایان افرادی هستند که طی هفته‌های گذشته در مراسم عروسی و عزا شرکت داشته و یا به مسافرت رفته بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در انتها گفت: طی هفته گذشته شاهد سیر شدید صعودی در تعداد مبتلایان به کرونا بودیم که در صورت ادامه این روند با کمبود تخت بیمارستان مواجه خواهیم شد.