خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ هزار عدد نان توسط اهالی روستای «سربندان» دماوند پخته شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 فروردین 1398 - 15:59
دماوند- ۵ هزار عدد نان توسط اهالی روستای «سربندان» دماوند جهت ارسال به مناطق سیل‌زده کشور پخته شد.
سيل،نان،كمك،ولايي،پخت

به گزارش خبرنگار مهر، اهالی روستای «سربندان» دور هم جمع شدند و حال و هوای جبهه و جنگ را تازه کردند چرا که این افراد با طبخ نان و ارسال آن برای سیل زدگان کشور دین خود را برای کمک به این عزیزان ادا کردند.
حجت السلام مهدی ولایی، امام جماعت و رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه امام حسن سربندان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص این کار خیر مردم روستای «سربندان» اظهار داشت: مردم این روستا با پخت ۵ هزار عدد نان تافتون گامی برای کمک به مردم سیل زده بر داشتند.
ولایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص کمک به سیل زدگان نیز گفت: با توجه به بیانات رهبر کمک‌های نقدی و غیر نقدی نیز برای این مناطق در این روستا جمع آوری شده است که به صورت خودجوش بوده و پخت نان ادامه خواهد داشت و این افراد از افراد بسیجی و مردم عادی هستند که اقدام به جمع آوری این کمک‌ها کرده اند.