خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عکس/ شرایط بحرانی کرونا در بیمارستان دزفول

مشرق | چند‌رسانه‌ای | پنجشنبه، 02 اردیبهشت 1400 - 12:53
به گفته مدیر بیمارستان بزرگ دزفول، شروع پیک سوم بیماری از حدود نیمه بهمن‌ماه سال گذشته آغاز شد اما در آن زمان، این تعداد بیمار بدحال نداشتیم.
بيماران،بيمارستان

در پی تعطیلات عید نوروز و دید و بازدیدها، تعداد بیماران بسیار زیاد شد و با توجه به سرعت سرایت ویروس جدید، تعداد بیماران و بیماران بدحال بسیار افزایش یافت.
در حال حاضر تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان بزرگ دزفول فوق‌العاده افزایش یافته است و تمام بخش‌های بیمارستان، درگیر کرونا هستند.
همچنین به گفته فرماندار دزفول، وضعیت کاملا قرمز و اضطراری است؛ اکنون ظرفیت تخت‌های بیمارستان کاملا پر شده است و در راه‌روهای بیمارستان برای بیماران تخت ایجاد شده است.