سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طغیان کرونا در تیم فوتبال شهرداری ماهشهر

فارس | برگزیده، استان‌ها | چهارشنبه، 01 اردیبهشت 1400 - 23:29
18 عضو تیم فوتبال شهرداری ماهشهر به ویروس کرونا مبتلا شدند.
تيم،باشگاه،ويروس،مبتلا،اعضاي

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، ۱۸ عضو از تیم فوتبال شهرداری ماهشهر به ویروس کرونا مبتلا شدند.
مسئولان این تیم، روز گذشته در بازگشت از بجنورد، اقدام به نمونه گیری از اعضای این تیم شدند که پاسخ ۱۸ نمونه از تست های اعضای این تیم مثبت بود.
مدیرعامل باشگاه شهرداری ماهشهر با تأیید این خبر، تعداد بازیکنان مبتلا به این ویروس را ۱۴ نفر عنوان کرد، همچنین چهار تن از مربیان این تیم نیز با تست مثبت مواجه شدند.
بر اساس گفته‌های مدیرعامل این باشگاه، در حال حاضر بیش از ۵۰درصد از اعضای تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه به این ویروس مبتلا هستند.
مسئولان این باشگاه بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع، مکاتبات خود به همراه مستندات شبکه بهداشت بندرماهشهر به سازمان لیگ ارسال و تمرینات این تیم تعطیل شد.
انتهای پیام/س