خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان: بروکسل با فاصله گرفتن از پکن، مسیر اشتباهی را طی می‌کند

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 اردیبهشت 1400 - 19:11
وزیر امور خارجه آلمان ضمن درخواست از اتحادیه اروپا برای تعامل با چین گفت، بروکسل با فاصله گرفتن از پکن، مسیر اشتباهی را طی می‌کند.
اتحاديه،چين،اروپا،خارجه،امور،اعلام،ماس،پكن

وزیر امور خارجه آلمان ضمن درخواست از اتحادیه اروپا برای تعامل با چین گفت، بروکسل با فاصله گرفتن از پکن، مسیر اشتباهی را طی می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه گفت، اتحادیه اروپا با فاصله گرفتن از چین، در مسیری اشتباه حرکت می‌کند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ماس در آستانه دیدار مجازی با «وانگ یی» همتای چینی خود گفت، اتحادیه اروپا باید علی‌رغم تفاوت‌های موجود با چین در تعامل باشد.
وزیر امور خارجه آلمان افزود: «در اتحادیه اروپا، چین را به طور همزمان شریک، رقیب و حریف سیستمیک خود توصیف کرده‌ایم».
ماس در ادامه گفت: «در تمام این سه بُعد، به کانال‌های ارتباطی قدرتمند و پایدار با پکن نیاز داریم.
انفصال مسیر اشتباهی است».
اوایل فروردین، وزارت خارجه بلژیک سفیر چین در بروکسل را پس از تحریم یک قانونگذار از سوی پکن به تلافی اقدامات اتحادیه اروپا، فراخوانده است.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که آمریکا، اتحادیه اروپا، انگلیس و کانادا به بهانه اوضاع در منطقه سین‌کیانگ تحریم‌هایی را علیه چند مقام چینی اعلام کردند.کشورهای غربی مدعی نقض حقوق بشر علیه اقلیت ایغورها در چین شده‌اند.
پس از اعلام این تصمیم، وزارت امور خارجه چین اعلام کرد «نیکولا شاپیوس» سفیر اتحادیه اروپا در این کشور را به‌منظور اعلام «اعتراض جدی» در پی اعمال تحریم‌های این بلوک علیه مقام‌های چینی به بهانه‌های حقوق‌بشری، احضار کرده است.
انتهای پیام/م