خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملکرد دولت در مبارزه با کرونا مطلوب نیست

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اردیبهشت 1400 - 09:24
چابهار - نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه با بی تدبیری‌های دولت شاهد وضعیت قرمز کرونا در اکثر نقاط کشور هستیم.
كرونا،دولت،سعيدي،طولاني،تأمين،تاكيد

معین الدین سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متأسفانه با بی تدبیری‌های دولت در خصوص ممنوع نکردن سفرهای نوروزی شاهد وضعیت قرمز کرونا در اکثر نقاط کشور هستیم.
نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تأمین به موقع مایحتاج ضروری مردم، گفت: تأمین مرغ مورد نیاز باید به گونه‌ای صورت می‌گرفت که صف‌های طولانی شکل نگیرد و این صف‌ها به بستری برای گسترش کرونا تبدیل نشود.
وی با تاکید بر اینکه اینکه عملکرد دولت در مبارزه با کرونا مطلوب نیست، افزود: دولت نتوانست واکسن کرونا را وارد کشور کند و هنوز چاره‌ای این خصوص اندیشیده نشده است.
سعیدی تصریح کرد: طولانی و همه گیر شدن ویروس کرونا علاوه بر تبعات بهداشتی و درمانی که به همراه داشته هزینه‌های اقتصادی هنگفتی نیز به دوش ملت گذاشته که امیدواریم دولت محترم در این خصوص نیز چاره اندیشی ککند.