خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس 556 واحد افت کرد

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 30 دی 1397 - 12:51
شاخص بورس در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه 556 واحد افت کرد.
قرار،نفت،شاخص،پالايش،بازار،افت،واحد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه تعداد 2میلیارد و 339میلیون سهم و حق‌تقدم به‌‌ارزش 692میلیارد تومان در 176هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 556واحدی در ارتفاع 165هزار و 574واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر افت دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و بانک تجارت شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران با رشد خود مانع افت بیشتر شاخص بورس شدند.
شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز منفی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 161واحد، کل (هموزن) 116واحد، قیمت (هموزن) 81واحد، آزاد شناور، 953واحد و شاخص‌های‌ بازار اول و دوم هم به‌ترتیب 281 و 1722واحد افت را به‌ثبت رساند.
در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 748میلیون ورقه به‌ارزش 428میلیارد تومان در 111هزار نوبت، آیفکس 11واحد افت کرد و در ارتفاع 1992واحد قرار گرفت.
انتهای پیام/