خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از جشن تولد رادو تا غیبت بیرانوند/ریکاوری شاگردان برانکو در حضور 300 تماشاگر

فارس | ورزشی | جمعه، 16 فروردین 1398 - 12:07
دروازه‌بان ملی پوش تیم پرسپولیس که به استان لرستان سفر کرده در تمرین امروز تیمش غایب بود.
تمرين،پرسپوليس،بازيكنان،تيم،پيكان،استان،غايب

دروازه‌بان ملی پوش تیم پرسپولیس که به استان لرستان سفر کرده در تمرین امروز تیمش غایب بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، اولین تمرین تیم پرسپولیس بعد از برد روز گذشته مقابل پیکان امروز از ساعت 11 در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد.
* علیرضا بیرانوند دروازه‌‌بان تیم پرسپولیس که برای کمک به سیل‌زدگان استان لرستان به شهرهای سیل‌زده این استان رفته در تمرین امروز غایب بود.
* پیش از تمرین جشن تولد رادوشوویچ دروازه‌بان کروات پرسپولیس برگزار شد.
* حدود 300 تماشاگر امروز در محل تمرین تیم پرسپولیس حضور پیدا کردند و به تشویق بازیکنان پرداختند.
* بازیکنان ابتدا در سالن بدنسازی وزنه زدند و پس از حدود 20 دقیقه به زمین چمن ‌آمدند.
* کمال کامیابی‌نیا که در واخر بازی با پیکان از ناحیه کتف مصدوم شده بود امروز همراه با سایر بازیکنان در تمرین ریکاوری شرکت کرد.
* بازیکنانی که روز گذشته مقابل پیکان به میدان رفته بودند پس از چند دقیقه کار با توپ دور زمین نرم‌دوی کرده و سپس راهی رختکن شدند.
* سایر بازیکنان بخش اصلی تمرین را برعهده داشتند.
* کار با توپ و مرور کارهای تاکتیکی بخشی از تمرین بازیکنان تیم پرسپولیس بود.
* کریم باقری مربی تیم پرسپولیس امروز همراه با سیار بازیکنان به تمرین پرداخت.
* با توجه به بازی بعدی پرسپولیس که مقابل الاهلی عربستان انجام می‌شود به همین دلیل بازیکنان این تیم با توپ‌های مخصوص لیگ قهرمانان آسیا به تمرین پرداختند.
انتهای پیام/ا