خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکنون بیش از ۱۱ هزار یزدی در مقابل کرونا واکسینه شده‌اند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 31 فروردین 1400 - 11:35
معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به واکسینه شدن تاکنون ۱۱ هزار و ۳۷۶ یزدی در برابر بیماری کرونا، از آغاز فاز جدید واکسیناسیون در استان برای واکسینه کردن بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر خبر داد.
واكسينه،استان،بهداشت،نفر،كرونا

ایسنا/یزد معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به واکسینه شدن تاکنون ۱۱ هزار و ۳۷۶ یزدی در برابر بیماری کرونا، از آغاز فاز جدید واکسیناسیون در استان برای واکسینه کردن بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر خبر داد.
دکتر «مسعود شریفی» در این مورد تصریح کرد: مرحله ششم واکسیناسیون همگانی کرونا از امروز در استان یزد آغاز و تا پایان هفته ادامه دارد که طی آن ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر در برابر کووید ۱۹ واکسینه می‌شوند.
وی افزود: در این مرحله، کادر بهداشت و درمان، کارکنان اورژانس ۱۱۵، اعضای نظام پزشکی و جانبازان بالای ۵۰ درصد و شیمیایی در برابر کووید ۱۹ واکسینه می‌شوند.
شریفی با بیان این که تاکنون ۱۱ هزار و ۳۷۶ نفر در استان یزد در برابر کووید ۱۹ واکسینه شده‌اند، ادامه داد: از این تعداد هشت هزار و ۱۴۰ نفر دوز اول واکسن کرونا تزریق و سه هزار و ۲۴۸ نفر دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.
معاون فنی مرکز بهداشت استان تصریح کرد: طبق سند واکسیناسیون ابلاغی از طرف وزارت بهداشت، تاکنون کارکنان اورژانس ۱۱۵، کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص، جانبازان، سالمندان، بیماران سرطانی، پاکبانان، کارکنان آرامستان‌ها، اعضای نظام پزشکی و دانشکده دندانپزشکی در مرحله‌های مختلف، با ورود محموله‌های واکسن، در برابر کووید ۱۹ واکسینه شده‌اند.
به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، شریفی تاکید کرد: با ورود محموله‌های جدید واکسن به استان، طبق سند واکسیناسیون کشوری، سایر افراد جامعه در برابر کووید ۱۹ واکسینه خواهند شد.
انتهای پیام