خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران عامل مناطق آزاد کیش و قشم منصوب شدند

فارس | برگزیده، اقتصادی | سه شنبه، 31 فروردین 1400 - 09:58
با حکم مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیران عامل سازمان های مناطق آزاد «کیش» و «قشم» منصوب شدند.
آزاد،منطقه،مناطق،سازمان،توليد،قشم،كيش،احكام،مديره،هيأت،رئيس

با حکم مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیران عامل سازمان های مناطق آزاد «کیش» و «قشم» منصوب شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، «حمیدرضا مومنی» در این احکام، «جعفر آهنگران» را به عنوان «رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش» و «علی درویش پور» را به عنوان «رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم» منصوب کرد.
این احکام به استناد ماده (6) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و با توجه به تفویض اختیار ریاست محترم جمهوری از سوی دبیر شورایعالی مناطق آزاد صادر شده اند.
در احکام این مدیران عامل آمده است: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال جاری به نام «سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» از جنابعالی انتظار می رود ضمن اهتمام در راستای ارتقاء جایگاه و گسترش و تسهیل تولید در منطقه، با بهره مندی از ظرفیت های استراتژیک آن منطقه و تلاش به منظور رفع موانع تولید و پشتیبانی از صنایع در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی، افزایش صادرات و سرمایه گذاری و همچنین انتقال فناوری های پیشرفته، ارائه خدمات و تسهیلات مناسب با هدف حمایت از تولید داخلی و حضور در بازارهای منطقه ای و جهانی، ضمن اتکال به ایزد متعال و تعامل و همکاری با سایر اعضاء هیأت مدیره زمینه تحقق اهداف مورد نظر را در منطقه فراهم آورید.
یادآور می شود؛ پیش از این «جعفر آهنگران» سرپرستی سازمان منطقه آزاد کیش و «کیهان عباسیان» سرپرستی سازمان منطقه آزاد قشم را بر عهده داشتند.
انتهای پیام/