خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 07 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رتبه اول تعداد قراردادهای مرتبط با جامعه و صنعت

ایسنا | دانش و فناوری | دوشنبه، 30 فروردین 1400 - 16:30
بر اساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه بندی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال ۱۳۹۹ منتشر شد، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در حال اجرای مرتبط با جامعه و صنعت نسبت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده را کسب کرد.
غذايي،پژوهشي،موسسه،علوم،صنايع،دانشجويان،صنعت،قراردادهاي،فناو ...

بر اساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه بندی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال ۱۳۹۹ منتشر شد، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در حال اجرای مرتبط با جامعه و صنعت نسبت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده را کسب کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در این خصوص گفت: بر اساس این ارزیابی در شاخص های "مبلغ قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت جاری به دانشجویان پذیرش شده" و "مبلغ جذب شده قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده" این موسسه پژوهشی در بین دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی به ترتیب در رتبه های هشتم و ششم قرار گرفته است.
وی گفت: همچنین این موسسه در شاخص نسبت تعداد قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجرا به تعداد کل پایان نامه های تحصیلات تکمیلی رتبه دوم را کسب کرده است.
وی بیان کرد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از سال ۱۳۹۰ بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس ارائه مستندات طرح های کاربردی و صنعتی، اقدام به پذیرش دانشجویان دکترا در رشته صنایع غذایی کرده است و در حال حاضر ۴۱ دانشجوی دکتری پژوهش محور در این موسسه در حال تحصیل بوده و تاکنون ۳۲ نفر نیز در چهار گرایش صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی و فناوری مواد غذایی فارغ التحصیل شده اند.
رجب زاده با تاکید بر رویکرد دانشگاه های نسل سوم افزود: رویکرد اصلی این موسسه، تربیت نیروی انسانی متخصص، خلاق و کارآفرین با تکیه بر کیفیت آموزش و پژوهش بر پایه طرح های نوآور و تقاضامحور صنعتی است.
وی گفت: ارتقای مهارت های علمی و تخصصی دانشجویان به منظور رفع نیازهای مختلف صنعت غذا و تولید دانش فنی متناسب با نیازهای جامعه و صنعت، از دیگر اهداف این موسسه در تربیت دانشجویان دکتری به شمار می رود.
رجب زاده همچنین ادامه داد: بر اساس این گزارش موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز برتر در زمینه درآمد زایی در بین دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم معرفی شد.
طبق اعلام وزارت علوم، وی افزود: در برنامه راهبردی دوم مؤسسه که به تصویب هیأت امنای منطقه یک پژوهشی نیز رسیده است، توسعه پژوهش های کاربردی، توسعه تعاملات دو سویه با بخش های مختلف صنایع غذایی و کمک به آنها برای حل چالش های علمی و تخصصی، از جمله جهت گیری های اصلی مؤسسه در برنامه راهبردی دوم (۱۴۰۰ – ۱۳۹۷) بوده و در این برنامه تعداد قراردادهای پژوهشی صنعتی و اعتبار جذب شده از محل این قراردادها از جمله شاخص های سنجش این راهبرد بوده است.
انتهای پیام