خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد شناسایی مبتلایان به کرونا در اهر شکسته شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 فروردین 1400 - 16:18
اهر- معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر از ابتلای ۱۳۹ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در اهر خبر داد و گفت: رکورد شناسایی مبتلایان به کرونا در اهر شکسته شد.
كرونا،ويروس،اهر،شهرستان،فتاح

صادق فتاح در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رکورد مبتلایان به ویروس کرونا در مقایسه با ۱۴ ماه شیوع ویروس کرونا در شهرستان اهر با شناسایی ۱۳۹ مبتلا از طریق تست‌های PCR و رپید طی ۲۴ ساعت گذشته شکسته شد.
وی ادامه داد: بخش‌های آی‌سی‌یو و سی‌سی‌یو از بیماران بدحال کرونایی اشباع شده است، به طوری که حدود ۱۰۰ بیمار کرونایی در بخش‌های بیمارستان باقرالعلوم اهر بستری هستند.
فتاح گفت: موارد ابتلای کودکان و نوجوانان به ویروس کرونا در شهرستان اهر روند افزایشی دارد و این امر بر نگرانی‌هایمان افزوده است.
وی افزود: شهروندان اهری در صورت داشتن علائم مشابه سرماخوردگی حتماً خود را بیمار کرونایی تلقی نموده و با رعایت پروتکل‌ها به نزدیک‌ترین مرکز سلامت مراجعه نمایند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر ادامه داد: در موج جدید شیوع ویروس کرونا؛ شب نشینی‌ها، عروسی‌ها، مهمانی‌ها و عزاداری و دید و بازدیدها از عوامل مهم انتقال ویروس کرونا است.