خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نشست خبری نوین به شیوه باشگاه استقلال/اوج ناهماهنگی با همکاری عضو هیات مدیره و معاون ارتباطات+ فیلم

فارس | ورزشی | دوشنبه، 30 فروردین 1400 - 16:11
با وجود اعلام بامدادی برگزاری نشست خبری حجت نظری توسط باشگاه، وی اعلام کرد بعدا به سوالات رسانه‌های گروهی در مورد وضعیت این تیم و....پاسخ خواهد داد.
باشگاه،سوالات،استقلال،سخنگوي،پاسخ،اعلام،خبري

با وجود اعلام بامدادی برگزاری نشست خبری حجت نظری توسط باشگاه، وی اعلام کرد بعدا به سوالات رسانه‌های گروهی در مورد وضعیت این تیم و....پاسخ خواهد داد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در شرایطی که باشگاه استقلال ساعت 2 بامداد امروز از طریق معاونت ارتباطات خود اعلام کرد حجت نظری ساعت 15 امروز (دوشنبه) پاسخگوی سوالات رسانه‌‌های گروهی است اما در اقدامی عجیب سخنگوی باشگاه استقلال بعد از 30 دقیقه تاخیر در آغاز نشست خبری آنلاینT اعلام کرد برای اتحاد و انجسام تیم به سوالات نمایندگان رسانه‌های گروهی پاسخ نمی‌دهد!
این اتفاق در شرایطی رخ داد که رسانه‌های گروهی از بامداد سوالات متعددی را در مورد وضعیت استقلال، سفر احمد مددی به عربستان با تیم کارگزار، وضعیت نقل و انتقالات باشگاه و ...
از سخنگوی باشگاه استقلال مطرح کردند اما نظری با بیان اینکه به زودی بعد از صعود استقلال از گروه c مسابقات به همه این سوالات پاسخ خواهد داد نشست خبری را به اتمام رساند.
این اقدام باشگاه استقلال و سخنگوی آن عملا توهین به رسانه‌های گروهی است و مشخص نیست سخنگوی این باشگاه وقتی نمی‌خواست به سوالات پاسخ بدهد به چه دلیل برگزاری نشست آنلاین را در دستور کار خود قرار داد؟
اینکه قرار است به سوالات رسانه‌ها بعدا پاسخ داده شود ایرادی نیست اما باید پرسید چرا وقتی سخنگوی باشگاه فعلا حرفی برای گفتن ندارد مقابل دوربین رسانه این باشگاه قرار می‌گیرد؟
به نظر می‌رسد ناهماهنگی‌هایی در این زمینه بین عضو هیات مدیره و معاون ارتباطات این باشگاه وجود داشته که سخنگوی باشگاه استقلال با وجود سوالات متعدد و اطلاع از آنها اعلام کرده بعدا به آنها جواب می‌دهد و تنها بعد از چند دقیقه صحبت که جنبه تبلیغاتی برای این باشگاه دارد به نشست خبری آنلاین پایان داد.
انتهای پیام/