تلاش برای ارتقاء کیفیت پساب خروجی تصفیهخانه فاضلاب همدان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از انجام سه طرح تحقیقاتی با هدف ارتقاء کیفیت پساب تصفیهخانه فاضلاب همدان با همکاری نهادهای دانشگاهی در راستای ارتقاء سطح کیفی این پساب خبر داد.

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از انجام سه طرح تحقیقاتی با هدف ارتقاء کیفیت پساب تصفیهخانه فاضلاب همدان با همکاری نهادهای دانشگاهی در راستای ارتقاء سطح کیفی این پساب خبر داد.
سیدهادی حسینی بیدار با اشاره به اهمیت کنترل کیفیت این پساب و تأمین منابع آبی نیروگاه شهید مفتح از پساب مذکور گفت: برهمین اساس و بر مبنای مصوبات جلسات مرتبط، سه طرح تحقیقاتی در حوزه تصفیه خانه مذکور در سال جاری درحال اجراست.
وی اضافه کرد: طرح مطالعه روشهای نوین گندزدایی پساب تصفیهخانه فاضلاب با توصیه فنی و اقتصادی نسبت به روشهای موجود در حال حاضر توسط دانشگاه علم و صنعت ایران در دست انجام است.
حسینی بیدار ادامه داد: همچنین طرح مطالعه و بررسی روش های حذف سولفید در واحدهای سوپرناتانت و هاضمهای بی هوازی تصفیهخانه فاضلاب همدان و ارائه راهکارهای اقتصادی و کاربردی نیز با همکاری دانشگاه تهران در دست بررسی است.
وی درباره طرح مطالعاتی سوم نیز گفت: در این طرح مطالعه و ارزیابی عملکرد تصفیه خانه مذکور در تولید پساب مورد نیاز نیروگاه برق شهید مفتح مدنظر بود که این پروژه نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی همدان در دست انجام است.
این مقام مسئول با بیان اینکه بخشی از پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب همدان به مصرف نیروگاه شهید مفتح میرسد، خاطرنشان کرد: در سالجاری و در راستای منویات مقام معظم رهبری در اجرای شعار سال ۱۴۰۰، چرخه تأمین منابع آبی تنها محدود به نیروگاه شهید مفتح نخواهد ماند و صنایع دیگر در نقاط مختلف استان برحسب درخواست از این فرصت برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه براساس بررسیهای به عمل آمده توسط کارشناسان مربوطه در شرکت آب و فاضلاب استان و همچنین متخصصان در نیروگاه شهید مفتح، پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب همدان از کیفیت بالایی برخوردار است، بیان کرد: طرح تأمین آب مصرفی نیروگاه شهید مفتح از پساب تصفیه خانه مذکور یکی از پروژههای شاخص آب و فاضلاب استان در راستای توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفای استان همدان، وی یادآور شد: تا پیش از آن، به علت کسری منابع تأمین آب، نیروگاه شهید مفتح کمتر از ظرفیت خود در حال فعالیت بود که پس از تأمین از پساب افزایش ۱۰۵ درصدی تولید نیروگاه را شاهد بودیم و برهمین اساس در حال حاضر بخشی از منابع آبی که تا سنوات گذشته به مصرف نیروگاه میرسید ذخیره میشود، ضمن اینکه آن بخش از منابع آبی که تا سال های گذشته به مصرف فوق میرسید، هم اکنون در حال ذخیره شدن و تأمین مصارف دیگر است.
انتهای پیام