تزریق واکسن در مازندران خارج از پروتکل؟
روز گذشته در یکی از شهرستانهای مازندران، خبری مبنی بر تزریق خارج از نوبت و سوءاستفاده از سهمیه واکسن کرونای پزشکان و کادر درمانی این استان شد که پس از پیگیری مسئولان شهرستانی، این موضوع ثابت نشد، موضوعی که چندی پیش با سوء استفاده برخی مسئولان شهری در آبادان و علیآباد کتول، به عنوان سوژه داغ خبری و مطالبه مردم بر سر زبانها افتاد و حال خبر این اتفاق در مازندران، این سوال را در اذهان مردم به وجود آورد که آیا تزریق واکسن در مازندران خارج از پروتکلهای تعریف شده صورت گرفت، بحثی که سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان به تشریح آن پرداخت.

ایسنا/مازندران روز گذشته در یکی از شهرستانهای مازندران، خبری مبنی بر تزریق خارج از نوبت و سوءاستفاده از سهمیه واکسن کرونای پزشکان و کادر درمانی این استان شد که پس از پیگیری مسئولان شهرستانی، این موضوع ثابت نشد، موضوعی که چندی پیش با سوء استفاده برخی مسئولان شهری در آبادان و علیآباد کتول، به عنوان سوژه داغ خبری و مطالبه مردم بر سر زبانها افتاد و حال خبر این اتفاق در مازندران، این سوال را در اذهان مردم به وجود آورد که آیا تزریق واکسن در مازندران خارج از پروتکلهای تعریف شده صورت گرفت، بحثی که سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان به تشریح آن پرداخت.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نحوه تزریق واکسن کرونا به کادر درمانی و پاکبانهای استان را تشریح کرد.
دکتر قاسم اویس در ارتباط با آخرین وضعیت تزریق واکسن کرونا به کادر درمانی استان مازندران، اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی ۲۳ هزار دوز واکسن روسی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار میگیرد که برای تزریق کادر بهداشتی درمانی اختصاص پیدا میکند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه سرعت دریافت واکسن در کشور بیشتر شده است، افزود: کل واکسنی که تاکنون دریافت کردیم برای ۱۷ هزار نفر بوده اما در حال حاضر ۲۳ هزار واکسن هم قرار است از روزهای آینده در استان تزریق شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد، افرای خارج از پروتکلهای تعریف شده واکسن دریافت کرده باشند،گفت: تزریق واکسن براساس اسنادی که به ما اعلام شده توزیع شده است و در استان مازندران فقط افراد حائز شرایط واکسن دریافت کردند.
اویس خاطرنشان کرد: تاکنون به بخشی از کادر درمان، جانبازان آسایشگاهی، سالمندان آسایشگاهی و پاکبانها واکسن تزریق شده است و این روند تا مرحله تکمیل ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: تاکنون به هیچ فردی خارج از سندی که دریافت کردیم واکسن تزریق نشده است.
سرپرست معاونت بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پاسخ به این سوال که برخی از پزشکان بر اساس سند تعریف شده در لیست تزریق کرونا قرار نداشتند اما ظاهرا واکسن دریافت کرده و حتی شنیده شده است که خانواده برخی از اعضای کادر درمان واکسن دریافت کردهاند، گفت: مسائلی که مطرح میشود صرفا یک ادعا است، از طرفی دیگر معاونت بهداشتی دانشگاه لیست افراد واجد شرایط واکسن را از مسئولان بیمارستانها دریافت میکند و به ما اعلام میشود که در بخشهای تعریف شده وزارت بهداشت فعال و حائز شرایط دریافت واکسن هستند.
وی ادامه داد: برخی از افراد انتظار دارند در شرایط حاضر به دلیل اینکه در مراکز درمانی فعال هستند واکسن دریافت کنند و امکان دارد برای خودشان اولویت تعریف کنند در حالی که اولویت دریافت واکسن بر اساس پروسه مشخص شده وزارت بهداشت است.
اویس درباره اتفاقاتی که در برخی از استانهای کشور به ویژه در حوزه واکسن پاکبانها، گفت: مواردی از این دست در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مازندران نداشتیم.
وی در ارتباط با نحوه دریافت لیست واکسن افراد واجد شرایط در بخش پاکبانهای استان، بیان کرد: به استانداری اعلام کردیم که لیست پاکبانهای واجد شرایط را برای تزریق واکسن در اختیار ما قرار دهد و تاکنون در این بخش موارد تزریق واکسن به افراد غیر را نداشتیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارتباط با وضعیت تزریق واکسن کرونا پاکبانهای استان، گفت: تعداد ۲ هزار ۷۰۰ دوز برای تزریق به هزار و ۳۵۰ نفر به این گروه اختصاص یافته است.
انتهای پیام