تزریق بیش از 9هزار دوز واکسن کرونا در چهارمحال و بختیاری/ پاکبانان بالای 50 سال واکسینه شدند
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره تزریق بیش از 9هزار دوز واکسن کرونا در استان گفت: در حال حاضر کلیه پاکبانان بالای 50 سال در استان واکسینه شده و واکسیناسیون بیماران خاص نیز شروع شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره تزریق بیش از 9هزار دوز واکسن کرونا در استان گفت: در حال حاضر کلیه پاکبانان بالای 50 سال در استان واکسینه شده و واکسیناسیون بیماران خاص نیز شروع شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد سید راشد جزایری ظهر امروز در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا، با اشاره به ورود واکنش کواکس به استان، گفت: تا به امروز بیش از 9 هزار دوز واکسن کرونا در چهارمحال و بختیاری تزریق شده است و تمامی کادر درمان تا چند روز آینده در مقابل این ویروس نوپدید واکسینه خواهند شد.
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به شروع واکسیناسیون بیماران خاص استان اظهار داشت: در حال حاضر کلیه پاکبانان بالای 50 سال سن در استان واکسینه شدند، همچنین سهمیه جانبازان بالای 50 درصد نیز وارد استان شده است.
پلمب 477 واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
وی اضافه کرد: از ۱۶ فروردینماه سال جاری تا به امروز ۱۱ هزار و ۹۵۵ بازرسی در سطح استان انجام شده که در این راستا برای یک هزار و ۸۵۹ واحد صنفی اخطاریه کتبی صادر، ۴۷۷ واحد متخلف پلمب و ۳۶۶ واحد به مرجع قضایی معرفی شدند.
جزایری با بیان اینکه میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در استان ۸۶ درصد است، گفت: بیشترین میزان رعایت مواردی در استان با ۹۰ درصد متعلق به شهرستان لردگان و کمترین میزان رعایت را شهرستان سامان با ۷۴ درصد داشته است.
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان ۳۴ هزار و ۷۵۲ نفر نیز به این ویروس مبتلا شدهاند.
انتهای پیام/68033/ر