خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره «روزه اولی‌ها» در بجنورد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 29 فروردین 1400 - 16:36
بجنورد- امام جمعه بجنورد از برگزاری جشنواره فرهنگی روزه اولی‌ها در مرکز استان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خبر داد و گفت: هدف این جشنواره تشویق افراد تازه مکلف به روزه گرفتن است.
روزه،شاد،والمسلمين،تكليف،نوري،جشن

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر یک شنبه در نشست کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی بر تقویت همکاری و همراهی بین این دو نهاد تأکید کرد.
امام جمعه بجنورد از برگزاری جشنواره فرهنگی معرفتی روزه اولی‌ها در مرکز استان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف تشویق افراد تازه مکلف به روزه گرفتن، در چند روز متوالی با شرکت تعداد محدودی از دانش آموزان روزه اولی و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا برگزار و از طریق رسانه‌ها و سامانه شاد بازنمایش و رسانه‌ای می‌شود.
وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی باید تعداد افراد حاضر در مراسم اندک باشد ولی پوشش رسانه‌ای قوی داشته باشد لذا رسانه‌ها و هم مجموعه شاد برای انعکاس و رسانه‌ای کردن این رویداد وارد عرصه شوند.
حجت‌الاسلام والمسلمین نوری در انتها بر ترویج و فرهنگ‌سازی برگزاری جشن تکلیف در جامعه تأکید کرد و بیان داشت: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که جشن تکلیف در جامعه به فرهنگ عمومی تبدیل و رایج شود.