خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در استان خراسان جنوبی تکمیل شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 فروردین 1400 - 15:12
گروه استان‌ها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از قربانی 6 نفر دیگر در استان بر اثر ویروس منحوس کرونا خبر داد و گفت: متاسفانه در اغلب شهرستان‌ها تخت‌ها در حال تکمیل شدن است.
كرونا،بيمار،نفر،بستري،خراسان،جنوبي،هفته،گذشته،دهقاني،بيرجند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، محمد دهقانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفته چهارم اسفند ماه سال 99 تنها یک مورد فوت ناشی از ویروس داشتیم که در هفته پایانی فروردین به 10 مورد رسیده است.
وی با بیان اینکه همچنین در هفته چهارم اسفند ماه 11 مورد ابتلا بستری و سرپایی کرونا داشتیم که در هفته چهارم فروردین ماه به 118 مورد رسیده است، بیان کرد: متاسفانه اغلب فوتی‌های ناشی از کرونا بالای 60 سال سن داشته و یا دارای بیماری زمینه ای بوده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: متاسفانه بیماری کرونای انگلیسی متوسط زمان بستری را افزایش داده است و این امر سبب شده در اغلب شهرستان‌ها تخت‌ها در حال تکمیل شدن باشد.
دهقانی ادامه داد: با ثبت 6 مورد فوت جدید در بیماران کرونایی در شبانه روز گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از این بیماری در خراسان جنوبی به 794 نفر رسید.
وی گفت: در 24 ساعت گذشته 168 آزمایش تشخیص کرونا در خراسان جنوبی انجام شد که مجموعا 68 بیمار جدید شامل 20 بستری و 48 سرپایی شناسایی شدند که از این تعداد 34 مورد از بیرجند، 11 نفر از زیرکوه، 9 نفر از درمیان، 7 نفر از طبس، 5 مورد از قاین و 2 مورد از سربیشه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجندبا بیان اینکه همزمان در 711 آزمایش سریع کرونا 197 بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شدند، بیان کرد: در حال حاضر 265 بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری که 153 نفر کرونا مثبت هستند.
دهقانی با بیان اینکه از این تعداد 28 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال 5 نفر نامساعد است، گفت: در شبانه روز گذشته 75 بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های استان پذیرش و در همین مدت 57 بیمار شامل 25 بیمار کرونا مثبت با حال عمومی خوب ترخیص شدند.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تا امروز 17 هزار و 204 بیمار کرونا مثبت بهبود یافتند یا در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سر می‌برند، یادآور شد: تا روز گذشته 49 هزار و 556 آزمایش مولکولی تشخیص کرونا در خراسان جنوبی گرفته شده که منجر به شناسایی 18 هزار و 151 بیمار شد.
انتهای پیام/253/ی