خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانور خطرناکی که کیک کروسان از آب درآمد!

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 29 فروردین 1400 - 12:47
خطای دید یک شهروند موجب شد تا او بی دلیل ماموران نجات حیوانات را به مقابل منزلش بکشاند.
نجات،حيوانات،گفته_بود،ماموران،زن،جانور،درخت

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شغل «نجات حیوانات» شغلی پر از اتفاقات غیرقابل پیش بینی، خطرناک و در عین حال هیجان انگیز است.
به تازگی تعدادی از ماموران نجات حیوانات در لهستان پس از اعزام به یک ماموریت با صحنه‌ای عجیب مواجه شدند.
زنی که با مرکز نجات حیوانات تماس گرفته بود گفته بود که یک جانور که ظاهرا خطرناک به نظر می‌رسد در مقابل منزلش حضور دارد.
این زن گفته بود که این جانور به مدت سه روز پیاپی روی شاخه‌های درخت نشسته است.
بنا به گزارش ایندپندنت این زن در گزارش خود به ماموران نجات حیوانات گفته بود که ساکنان محل به دلیل آنکه نگران هستند این حیوان وارد خانه‌های آن‌ها شود پنجره‌های خانه خود را باز نمی‌کنند.
در حالی که پرسنل مرکز نجات به این زن گفته بودند شاید این جانور نوعی پرنده باشد، اما این زن ضمن رد آن گفته بود که به نظر می‌رسد یک سوسمار بزرگ مرده باشد.
بیشتر بخوانید
ماموران نجات حیوانات با تصور اینکه عملیاتی را در پیش دارند که احتمالا محکی خوب برای سنجش میزان مهارت آن‌ها به شمار می‌رود بلافاصله با تجهیزات ویژه به محل اعزام شدند.
اما هنگامی که ماموران در محل حاضر شدند با صحنه‌ای عجیب روبه‌رو شدند.
آن‌ها تنها یک کیک کروسان را در بالای شاخه‌های درخت مشاهده کردند که احتملا توسط یکی از ساکنان محلی برای پرندگان روی درخت قرار داده شده بود.
انتشار این تصویر توسط مرکز نجات حیوانات لهستان مورد استقبال کاربران قرار گرفت و تاکنون بیش از ۷ هزار لایک دریافت کرده و نزدیک ۲ هزار بار نیز بازنشر شده است.
انتهای پیام/