خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاچاقچی ارز در آبادان بازداشت شد / جریمه 30 میلیاردی متهم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 فروردین 1400 - 11:50
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت و وصول جریمه 30 میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در آبادان خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،آبادان،شهرستان،خوزستان،ارسال

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز به نقل از تعزیرات حکومتی خوزستان، ‌محسن عسکری از وصول جریمه 30 میلیاردی از قاچاقچی دلار در خوزستان خبر داد و اظهار داشت: پس از تهیه گزارشی از سوی نیروی انتظامی شهرستان آبادان در مورد کشف مقدار 133 هزار و 368 دلار مازاد همراه مسافر، این گزارش به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال شد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: رئیس تعزیرات حکومتی آبادان پس از استعلام لازم و اخذ دفاع متهم و احراز تخلف، حکم به ضبط کالای مکشوفه صادر و متهم را به پرداخت 30 میلیارد و 425 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
وی تصریح کرد: این رای پس سیر مراحل قانونی برای اجرا به اجرای احکام تعزیرات حکومتی شهرستان آبادان ارسال و رای صادره اجرا شد.
انتهای پیام/ش