خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روز سیاه کرونا در استان سمنان ثبت شد/ تائید مرگ ۵ نفر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 29 فروردین 1400 - 08:53
سمنان- طبق آمار ارائه شده از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود، طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۸۲بیمار کرونایی در استان شناسایی و پنج بیمار نیز جان خود را از دست داده‌اند.
استان،سمنان،سطح،نفر،شاهرود،بيمار

به گزارش خبرنگار مهر، آمارهای ارائه شده از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت منتهی به روز یکشنبه پنج بیمار کرونایی در سطح استان سمنان جان خود را از دست داده‌اند در نتیجه تعداد بیماران فوتی کرونایی در استان از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون به عدد ۹۶۶ نفر رسید.
طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۸۲ مورد بیمار جدید کرونایی نیز در سطح استان سمنان شناسایی شده است همچنین تعداد بیماران بستری استان به عدد ۳۸۴ رسید، از ابتدای شیوع کووید ۱۹ تاکنون در سطح استان ۳۲ هزار و ۷۸ نفر به این بیماری مبتلا شدند که ۲۳ هزار و ۹۱۰ نفر از این بین به صورت سرپایی مداوا و یا جان خود را از دست دادند و هشت هزار و ۶۳۹ نفر نیز بعد از بستری در بیمارستان بهبود و مرخص شده‌اند.
در ۲۴ ساعت منتهی به روز یکشنبه همچنین ۵۰ بیمار کرونایی نیز در سطح استان سمنان با بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند.
هم اکنون شهرستان‌های شاهرود و دامغان، همچنین گرمسار و آرادان و میامی در وضعیت سیاه کرونایی، سمنان قرمز و مهدی‌شهر و سرخه در وضعیت نارنجی قرار دارند که نشان از وخامت اوضاع می‌دهد.
رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، الزامات بهداشتی، شستشوی دستان، دوری از تجمعات و مهمانی‌ها توصیه مهم مسئولان بهداشت و درمان به مردم است.
محدودیت‌ها نیز طبق رنگ‌بندی از شنبه مجدداً احیا می‌شوند.
استان سمنان دارای دو دانشگاه علوم پزشکی در سمنان و شاهرود است که آمار کرونای استان در واقع مجموع داده‌های ارائه شده از سوی این دو دانشگاه محسوب می‌شود.