خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری‌های کرونایی در اردبیل به 580 بیمار رسید / 106 بیمار جدید

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 فروردین 1400 - 19:11
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 106  بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 4 نفر در این خصوص فوت کردند.
نفر،اردبيل،استان،بستري،بيمار

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 106 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 4 نفر در این خصوص فوت کردند.
شهرام حبیب‌زاده 28 فروردین در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: از 106 بیمار بستری شده جدید 69 نفر از اردبیل، 12 نفر از پارس‌آباد، 6 نفر از مشگین‌شهر، 4 نفر از گرمی، 1 نفر از کوثر، 1 نفر از بیله‌سوار و 13 نفر از خلخال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین 107 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.
حبیب‌زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 580 نفر است که از این تعداد 71 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه آی سی یو قرار دارند.
به گفته وی هم‌اکنون شهرستان‌های‌ اردبیل، نمین، پارس‌آباد، بیله‌سوار، گرمی، مشگین‌شهر، سرعین و خلخال در وضعیت قرمز و شهرستان‌های اصلاندوز، نیر و کوثر در وضعیت نارنجی هستند.
انتهای پیام