خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو حادثە مرگ‌بار در جادەهای کردستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 فروردین 1400 - 15:41
فرمانده پلیس راه شهرستان سقز گفت: دو حادثه رانندگی در دو محور اصلی شهرستان سقز، متاسفانه موجب کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن ۳ نفر دیگر شد.
سقز،رانندگي،شهرستان،حادثه،خودرو،اصلي

ایسنا/کردستان فرمانده پلیس راه شهرستان سقز گفت: دو حادثه رانندگی در دو محور اصلی شهرستان سقز، متاسفانه موجب کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن ۳ نفر دیگر شد.
سرهنگ رحمان پناه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حادثه اول که در محور اصلی سقز بانه در نزدیکی روستای کندولان به علت واژگونی یک دستگاه سواری سمند روی داد، متاسفانه یک جوان ۱۷ ساله در دم فوت کرد و ۳ سرنشین دیگر خودرو زخمی و به بیمارستان امام خمینی سقز توسط عوامل امدادی منتقل شدند.
سرهنگ رحمان پناه در خصوص دومین حادثە امروز نیز عنوان کرد: در حادثه دوم هم که در روستای «بغده کندی» در مسیر اصلی سقز ـ بوکان به علت برخورد یک دستگاه نیسان باری با پیرزنی ۷۵ ساله روی داد، متاسفانه به علت شدت جراحات این خانم مسن هم فوت کرد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر حوادث رانندگی ناشی از سرعت زیاد خودرو و عدم کنترل آن از جانب راننده است، بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان خودروهای عبوری از مسیرهای پرتردد شهرستان سقز تاکید کرد.
فرمانده پلیس راه شهرستان سقز علت هر دو حادثه را بی مبالاتی راننده هر دو خودرو و تخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی اعلام کرد.
انتهای پیام