خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۸۰ زندانی جرائم غیرعمد کهگیلویه و بویراحمد آزاد شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 فروردین 1400 - 13:18
یاسوج- مدیر کل زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد از آزادی ۲۸۰ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد استان در سال گذشته خبر داد.
زندانيان،بيژني،ياري،نيكوكاران،خيرين،تربيتي،نهادها،جرايم،تصريح

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور بیژنی افزود: میزان کل بدهی این افراد قریب به ۱۹۰ میلیارد تومان بوده که با مداخله کمیته‌های صلح و سازش و شوراهای حل اختلاف زندان‌ها و تلاش و اهتمام مددکاران، افزون بر ۱۶۰ میلیارد تومان از سوی شکات و طلبکاران بخشیده شد.
وی تصریح کرد: مابقی بدهکاری این افراد از طریق آورده زندانیان، تسهیلات بانکی، کمک‌های بلاعوض، منابع ستاد دیه و یاری خیرین و نیکوکاران بوده است.
بیژنی گفت: در کنار مراقبت و نگهداری از زندانیان، بازپروری و بازسازی شخصیت زندانیان با هدف باز اجتماعی شدن آنان با ارائه برنامه‌های فرهنگی و تربیتی، آموزشی و ورزشی، حرفه آموزی و اشتغال و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در زندان‌ها انجام می‌گیرد.
بیژنی افزود: انتظار بر این است که همه نهادها و دستگاه‌های مختلف مجموعه زندان‌ها را در انجام این رسالت یاری رسانند.
زندانیان بخشی از شهروندان جامعه بوده و جز سلب آزادی سایر حقوقش باید محترم شمرده شود.
مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان گفت: زندانیان جرایم غیرعمد افرادی غیر بزهکار هستند که حبس آنان دارای پیامدهای منفی متعدد برای اعضای خانواده آنان و جامعه است.
بیژنی تصریح کرد: در شرایط فعلی کرونایی، جشن‌های گل ریزان برای جمع آوری کمک به زندانیان جرایم غیر عمد برگزار نمی‌شود.
وی افزود: از همه افراد حقیقی و حقوقی، خیرین و نیکوکاران و نهادها و دستگاه‌های ذیربط استمداد یاری می‌طلبیم تا در این ماه عزیز خدا گره‌ای از اینگونه زندانیان بردارند و لبخند بر لبان خانواده‌های آنها بنشیند.