خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتلای ۱۲۴۳ مورد جدید به کرونا ویروس و ۱۴ فوتی در لرستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 فروردین 1400 - 11:53
دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ابتلای ۱۲۴۳ مورد جدید به کرونا ویروس در استان خبر داد.
كرونا،ويروس،استان،تست

ایسنا/لرستان دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ابتلای ۱۲۴۳ مورد جدید به کرونا ویروس در استان خبر داد.
مریم کوشکی امروز ۲۸ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری ویروس کرونا تاکنون ۲۹۷ هزار و ۷۲۹ نمونه تست ارسالی انجام شده است.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۲۹۴ هزار و ۶۰۱ نمونه تست جواب داده شده که ۹۳ هزار و ۳۴۶ نمونه تست مثبت بوده است.
معاون بهداشتی و دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون بر اثر بیماری کرونا ویروس ۱۵۱۰ نفر در استان جان خود را از دست داده‌اند.
کوشکی یادآور شد: میزان موارد بستری و مشکوک در بیمارستان‌های استان ۱۲۰۲ نفر گزارش شده است.
به گزارش ایسنا، بر اساس آمار ۱۲۴۳ مورد ابتلای جدید به کرونا ویروس و ۱۴ فوتی در استان گزارش شده است.
انتهای پیام