خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضانوردان ایستگاه فضایی به زمین رسیدند

ایسنا | دانش و فناوری | شنبه، 28 فروردین 1400 - 10:35
فضاپیمای سایوز MS-۱۷ ساعت ۹:۳۴ شب به وقت منطقه زمانی شرقی(۶:۰۴ به وقت تهران ) از ایستگاه فضایی بین‌المللی جدا شد و دقایقی پیش به زمین بازگشت.
زمين،ناسا،فضايي،ايستگاه

فضاپیمای سایوز MS-۱۷ ساعت ۹:۳۴ شب به وقت منطقه زمانی شرقی(۶:۰۴ به وقت تهران ) از ایستگاه فضایی بین‌المللی جدا شد و دقایقی پیش به زمین بازگشت.
به گزارش ایسنا، فضانوردان ماموریت اکسپدیشن ۶۴ ناسا امروز شنبه ۱۷ آوریل به زمین رسیدند.
فضانورد ناسا کیت روبینز و دو فضانورد روس به نام‌های"سرجی ریجیکوف"(Sergey Ryzhikov) و "سرجی راد سرجوکوف"(Sergey Kud-Sverchkov) از خدمه اکسپدیشن ۶۴ بودند.
فضانوردان اکسپدیشن ۶۴ ناسا پس از گذراندن ۱۸۵ روز در فضا و تجربه ۲۹۶۰ دور چرخش در اطراف زمین و طی کردن مسافت ۷۸.۴ میلیون مایل با ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) از ۱۴ اکتبر ۲۰۲۰ تاکنون، اکنون در زمین هستند.
ماموریت اکسپدیشن ۶۴ که شصت و چهارمین اعزام طولانی مدت به ایستگاه فضایی بین‌المللی بود ۱۴ اکتبر سال ۲۰۲۰ با جدا شدن و عزیمت موشک سایوز MS-۱۶ انجام شد.
انتهای پیام