خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش به موقع عابر پياده، دزد بد اقبال را اسیر پلیس کرد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 28 فروردین 1400 - 09:41
دزدی که پس از سرقت پول در حال فرار بود با پشت پای به موقع یک عابر پیاده، به دام پلیس افتاد.
فرار،دزد،جعفر،پا،گرفتار،محلي،اقدام

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دزدی که پس از انجام سرقت در حال فرار بود هرگز تصور نمی‌کرد که با اقدام یک عابرپیاده گرفتار قانون شود.
«جعفر»، یک شهروند اهل «کوژیکودا» در ایالت کرالا و مقیم دبی در مقابل مغازه آب میوه فروشی پسرعمویش حضور داشت که با دیدن این دزد در حال فرار با یک پشت پا او را نقش بر زمین کرد.
پس از اقدام به موقع جعفر این دزد به دست افراد محلی گرفتار و مبلغ ۸۰۰ هزار روپیه‌ای که دزدیده بود از او باز پس گرفته شد.
این اتفاق در ساعت ۲.۳۳ بعدازظهر تاریخ ۱۲ آوریل و در میدان بانیا در نزدیکی هتل لندمارک رخ داد.
بیشتر بخوانید
در ویدئوی منتشر شده لحظه‌ای را که جعفر با زدن پشت پا موفق به جلوگیری از فرار دزد می‌شود به تصویر می‌کشد.
در این ویدئو مشاهده می‌شود در حالی که این سارق با سرعت زیادی در پیاده رو در حال دویدن و فرار کردن است با یک پشت پا روی زمین سقوط می‌کند.
در ادامه افراد محلی مانع فرار دزد شده و او را به پلیس تحویل دادند.
انتهای پیام/