خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه آمریکا را تحریم کرد

فارس | بین‌الملل | جمعه، 27 فروردین 1400 - 20:53
وزیر خارجه روسیه شامگاه جمعه در سخنانی از سلسله اقداماتی علیه مقامات و دیپلمات‌های آمریکایی خبر داد.
روسيه،آمريكا،مسكو،خارجه،آمريكايي،وزير

وزیر خارجه روسیه شامگاه جمعه در سخنانی از سلسله اقداماتی علیه مقامات و دیپلمات‌های آمریکایی خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه شامگاه جمعه گفت که مسکو از سفیر آمریکا درخواست کرده تا این کشور را برای انجام رایزنی با واشنگتن ترک کند.
وی در ادامه گفت که مسکو اقدامات منع فعالیت شهروندان روس یا شهروندان دیگر کشورها در نمایندگی‌های آمریکا در روسیه را آغاز می‌کند.
وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو 8 مقام آمریکایی را در لیست تحریم‌های روسیه قرار می‌دهیم و از فعالیت موسسات غیرانتفاعی و صندوق‌های آمریکایی در روسیه که در امور داخلی دخالت می‌کنند جلوگیری می‌شود.
لاوروف در ادامه گفت که در واکنش مشابه به اقدام آمریکا، 10 دیپلمات آمریکایی از روسیه اخراج می‌شوند.
وی تاکید کرد که مسکو امکان اتخاذ اقدامات دردناک درگیری در قبال آمریکا دارد اما آنها را باقی نگه می‌دارد.
وزیر خارجه روسیه گفت که همچنان در حال بررسی جنبه‌های مختلف برگزاری نشست سران روسیه و آمریکا هستیم و این ابتکار را مثبت ارزیابی می‌کنیم.
در حال تکمیل...