خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست ۷ باشگاه ایتالیایی برای استعفای رئیس سازمان لیگ ایتالیا

ایسنا | ورزشی | جمعه، 27 فروردین 1400 - 11:29
هفت باشگاه ایتالیایی با نارضایتی از عملکرد رئیس سازمان لیگ ایتالیا سری A خواستنار استعفای او شدند.
ايتاليا،باشگاه،ليگ،A،اينتر،يوونتوس،سري

هفت باشگاه ایتالیایی با نارضایتی از عملکرد رئیس سازمان لیگ ایتالیا سری A خواستنار استعفای او شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از فوتبال ایتالیا، هفت باشگاه در لیگ ایتالیا با ارسال نامه ای خواستار استعفا پائولو دال پینو، رئیس سری A شده اند.
بر این اساس چندین باشگاه از جمله یوونتوس، اینتر و لاتزیو از مدیریت دال پینو ناراضی هستند.
طبق نوشته روزنامه Sole ۲۴ Ore، اصلی ترین دلیل شکایت باشگاه های ایتالیایی، رویکرد لیگ در اعطای حق پخش تلویزیونی است.
باشگاه ها او را متهم می کنند که مقصر تأخیر در تخصیص دو بسته مالی به شرکت ارائه دهنده خدمات پخش DAZN است.
پس از هفته ها کشمکش، سری A از فصل آینده یک قرارداد خوب حق پخش تلویزیونی امضا کرده که در هر فصل ۸۴۰ میلیون یورو اعتبار دارد که در اختیار تیم های باشگاهی قرار می گیرد.
در حال حاضر اینتر در رده نخست جدول رده بندی لیگ ایتالیا قرار دارد و امیدوار است به چندین سال قهرمانی پیاپی یوونتوس پایان دهد.
هدایت اینتر بر عهده آنتونیو کونته سرمربی سابق یوونتوس و چلسی است که در مقطعی هدایت تیم ملی فوتبال ایتالیا را نیز بر عهده داشت.
انتهای پیام