ولید المعلم: تنها نتیجه تصمیم آمریکا علیه جولان منزوی شدن آن است
وزیر خارجه سوریه در کنفرانس مطبوعاتی با همتای ونزوئلایی خود تأکید کرد تصمیم آمریکا علیه جولان تنها یک نتیجه دارد و آن «منزوی شدن آمریکا» است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، ولید المعلم، وزیر خارجه سوریه در کنفرانس مطبوعاتی با خورخه آریزا، وزیر خارجه ونزوئلا تأکید کرد تصمیم آمریکا علیه جولان تنها یک نتیجه دارد و این نتیجه «منزوی شدن آمریکا» است.
او در ادامه بر وجود تمام احتمالات برای بازپسگیری جولان از جمله گزینه نظامی تأکید کرد.
المعلم همچنین افزود: حق ما در جولان اشغالشده ثابت است و هر وجب از تمام اراضی اشغالشده سوریه آزاد خواهد شد.
المعلم تأکید کرد: با تروریسم مبارزه خواهیم کرد، زیرا همکاریاش را با اسرائیل و آمریکا اثبات کرده است.
وزیر خارجه ونزوئلا هم در این کنفرانس خبری گفت: با وزیر خارجه سوریه موافقم که توطئه آمریکا کشورهای ما را هدف قرار داده است.
دو ملت ونزوئلا و سوریه در برابر امپریالسم و توطئه آمریکا خواهند ایستاد و (از این نبرد) پیروز بیرون خواهند آمد.
آریزا تاکید کرد: از حضور در سوریه در این مرحله تاریخی مهم احساس افتخار میکنیم و پیروزی نهایی بر تروریسم را با سوریه جشن خواهیم گرفت.
تجربه سوریه در جنگ علیه تروریسم برای ونزوئلا در مقابله با توطئه آمریکا مفید خواهد بود.
خورخه آریزا، وزیر امور خارجه ونزوئلا در سفر خود به منطقه غرب آسیا امروز (پنجشنبه) به دمشق رفته و با مقامات سوری دیداری رسمی داشته است.
بنابر اعلام منابع خبری سفارت ونزوئلا در سوریه، قرار است آریزا با بشار اسد، رئیسجمهور سوریه نیز دیدار داشته باشد.
آریزا پس از سفر به لبنان و دیدار با سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله، سعد حریری، نخستوزیر این کشور و وزیر امور خارجه لبنان به سوریه رفته است.
پیش از آن نیز آریزا به ترکیه سفر کرده بود.
انتهای پیام/