خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۵ درصدی سفرها نسبت به روز گذشته

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 15 فروردین 1398 - 13:40
رئیس پلیس راهور ناجا از افزایش ۱۵ درصدی سفرها نسبت به روز گذشته و تخلیه بار ترافیکی از استانهای شمالی خبر داد.
سفرها،ناجا،سردار،محور

رئیس پلیس راهور ناجا از افزایش ۱۵ درصدی سفرها نسبت به روز گذشته و تخلیه بار ترافیکی از استانهای شمالی خبر داد.
به گزارش خبرنگار انتظامی فارس، سردار هادیانفر رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: امروز شاهد آن بودیم که ۱۵ درصد میزان سفرها افزایش داشته است.
وی با اشاره به تلاش‌ها برای بازگشایی دو محور هراز و چالوس گفت: از دیروز سفرها از سمت شمال به جنوب آغاز شده است.
سردار هادیانفر با اشاره به اینکه برخی محورها مثل محور اندیمشک به خرم آباد مسدود است گفت: خواهش ما این است که هموطنان بار برگشت را به روز آخر موکول نکنند.
انتهای پیام/