تقویت نظارت تولید بتن و آسفالت در اردبیل
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: در سالجاری با تلاش کارگروههای ذیل شورای فنی ارتقای کیفیت بتن و آسفالت و مصالح ساختمانی مورد تاکید و توجه جدی است.

ایسنا/اردبیل معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: در سالجاری با تلاش کارگروههای ذیل شورای فنی ارتقای کیفیت بتن و آسفالت و مصالح ساختمانی مورد تاکید و توجه جدی است.
علی اسلامی روز سه شنبه 24 فروردین ماه در جلسه شورای فنی استان اردبیل اظهار کرد: کمیتهها و کارگروههای شکل گرفته به عنوان زیربخش شورای فنی تمرکزی جدی بر تولید مصالح استاندارد و باکیفیت دارند تا با بازدید و بررسی تولید در کارگاههای استان اردبیل بتوانند به بهبود تولیدات مصالح ساختمانی کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: در سایه این نظارتها و بازدیدهاست که امیدواریم امسال آسفالت و بتن تولیدی کیفیت بهتری پیدا کند که نظام مهندسی به عنوان دبیر کارگروه بتن این فعالیتها را پیگیری کرده و گزارش لازم را به شورای فنی ارائه خواهد کرد.
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل افزود: شرکتهای مشاور در کنار دستگاههای دولتی بر فرآیند تولید مصالح ساختمانی به ویژه بتن نظارت دقیقی خواهند داشت و درصدد رفع ایرادات و اشکالات احتمالی خواهند بود.
اسلامی گفت: در سالهای اخیر ما برخی از کوتاهیها و ضعفها را در تولید مصالح ساختمانی به ویژه بتن شاهد بودیم که انتظار میرود با عملآوری مناسب و حضور متخصصان در این بخش کیفیت تولید ارتقا یابد.
وی دبیر کمیته آسفالت را نیز اداره کل راه و شهرسازی اعلام و تصریح کرد: راه و شهرسازی، شهرداریها، راهداری و بنیاد مسکن بیشترین مصرف کننده آسفالت هستند که بر فرآیند تولید آسفالت و ارتقای کیفی آن تلاشی جدی و فراگیر انجام میدهند.
برگزاری کارگاههای آموزشی به صورت آنلاین
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل در ادامه از تلاش کارگروه آموزش برای ارائه برنامه مدون در این حوزه خبر داد و بیان کرد: در کنار دستگاههای اجرایی و اعضای انجمن صنفی پیمانکاران و مشاوران تلاش ما بر این است تا همه متولیان حوزه ساخت و ساز از آموزشهای جدید استفاده کرده و توان علمی و تخصصی خود را ارتقا دهند.
اسلامی گفت: با توجه به شیوع کرونا امسال نیز عمده این دورههای آموزشی به صورت آنلاین و از طریق فضای مجازی و بستر مجازی انجام خواهد شد تا علاقمندان و فعالان حوزه ساخت و ساز از این برنامههای آموزشی استفاده کنند.
وی در مورد فعالیت کارگروه نظارت بر پروژههای مهم استان اردبیل افزود: امسال نیز قرار است اعضای این کارگروه از پروژههای بزرگ و عمده استان بازدید کرده و با احصای معایب و مشکلات نسبت به رفع این ضعفها اقدام اساسی انجام شود.
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل اظهار کرد: کارگروه پیمان نیز فعالتر از سال گذشته مسایل پیمانکاران و مشکلات دستگاههای اجرایی را در عقد قرارداد مورد رصد قرار داده تا مشکلات در این بخش مرتفع شود.
اسلامی خاطرنشان کرد: تمام قراردادها با پیمانکاران براساس دستورالعملهای شورای فنی و ارائه صورت وضعیت انجام شده و سعی بر کمک و همراهی پیمانکاران و مشاوران است.
مشاوران و پیمانکاران بومی در اولویت واگذاری پروژههای عمرانی
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ادامه داد: در حوزه امور پیمانکاران و مشاوران و بررسی صلاحیت آنها و همچنین تمدید مجوز فعالیت این شرکتها اقداماتی انجام شده تا این فرآیند به صورت غیرحضوری انجام شود.
اسلامی گفت: تا آخر تیرماه با تمدید مجوز پیمانکاران و مشاوران فعالیت این مجموعهها را شاهد خواهیم بود تا در شرایطی بهتر امکان ارائه مدارک برای تمدید مهلت بعد از تیرماه به وجود آید.
وی با بیان اینکه 95 درصد شرکتهای مشاورهای و پیمانکاری در استان پایه پنجم هستند، تصریح کرد: در بخش ابنیه سه پیمانکار با رتبه یک، سه پیمانکار ابنیه با رتبه دو، 12 شرکت پیمانکاری ابنیه با رتبه سه و 27 شرکت پیمانکاری با رتبه چهار در استان فعالیت میکنند.
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ضرورت ارتقای رتبه پیمانکاران استان را یادآور شد و بیان کرد: با تصمیم شورای فنی اولویت واگذاری پروژههای عمرانی با مشاوران و پیمانکاران بومی است که امتیاز خاصی نیز در این زمینه برای پیمانکاران بومی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام