تبیین نقش روحانیت در دفاع مقدس نیازمند اقدامات میدانی است
گروه استانها-مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی گفت: تبیین و تهیه و نقش موثر و مهم جامعه روحانیت در دفاع مقدس نیازمند اقدامات میدانی است و همه کسانی که قادر هستند در جامعیت دانشنامه دفاع مقدس ایفای نقش کنند باید مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالاسلام ماشاءالله عبدی ظهر امروز در نشست دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه مبارک رمضان سرشار از برکات و خوبیها است و بیشتر از هر زمانی شکرگزار خداوند متعال هستیم چراکه این توفیق را به ما عطا کرد و بار دیگر ماه رمضان را میتوانیم درک کنیم و امیدواریم به مدالهای بلند و قلههای والا این ماه دست پیدا کنیم.
وی افزود: خودسازی و تقوا جزو بزرگترین محصول ماه رمضان است و انسان میتواند به کمک برکاتی که پروردگار در ماه مبارک رمضان قرار داده است در مسیر تقویت نشاط و معنویت خویش حرکت کند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: ماه رمضان به منزله یک فرصت عظیم است که خداوند در اختیار انسانها قرار داده است تا بتوانند در همه بخشها خود را پاک کنند و به کمک این فرصت بزرگ و با ارزش عقب ماندگیها و خلاءهای زندگی خویش را جبران کنند و باید این فرصتها را غنیمت شمرد.
عبدی ادامه داد: بر اساس آیات قرآن کریم همواره شهدا زندهاند و در محضر خداوند بلندمرتبه روزی میگیرند و ما نیز باید تلاش کنیم تا از برکات وجودی آنها بهرهمند شویم و خویش را به شهدا برسانیم و اکنون اقدامات و تلاشهای ما در زمینه مکتب شهدا میتواند به نسلهای بعدی کمک کند.
وی عنوان کرد: علما و روحانیون در هشت سال جنگ تحمیلی توانستند با حضور خود این جنگ هشت ساله را به دفاع مقدس تبدیل کنند و با نقش پر رنگ و فعال خود شبهات زیادی را برطرف کردند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی خاطرنشان کرد: از همان ابتدا موضوع فلسفه دفاع همهجانبه از انقلاب اسلامی و معارف از جمله موضوعاتی بود که در دفاع مقدس لازم بود از طریق جامعه روحانیت تبیین شود.
عبدی افزود: اکنون اگر در زمینه نقش موثر روحانیت در دفاع مقدس شفافسازی درستی شکل بگیرد برای نسل جوان به خوبی تبیین میشود و بدون شک برکات زیادی در پی دارد.
وی تصریح کرد: نقش اقشار مختلف و آحاد مردم استان مرکزی در دوران دفاع مقدس باید تبیین شود و گردآوری آن در مجموعهای کاملا مستند و علمی در قالب دانشنامه استانی یک کار بسیار خوب و پسندیدهای است و باید با قدرت آن را دنبال کرد و ادامه داد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی بیان کرد: تبیین و تهیه و نقش موثر و مهم جامعه روحانیت در دوران دفاع مقدس نیازمند اقدامات میدانی است و در این راستا شهرستانها بسیار میتوانند کمک کنند و همه کسانی که قادر هستند در جامعیت دانشنامه دفاع مقدس نقش داشته باشند باید مشارکت و تعامل داشته باشند.
عبدی ادامه داد: شهرستانها باید اسناد و آثار باقیمانده از دفاع مقدس و شهدا را به موزه دفاع مقدس استان ارائه کنند چراکه مدارک و اسنادی که به رزمندگان و شهدا مربوط میشود باید در موزه دفاع مقدس استان نگهداری شود و قطعا این یک اقدام ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: خانواده شهدای روحانیت راه شهدا را در طول انقلاب ادامه دادند و در بعضی از مواقع بسیاری از آنها در موارد مختلف میدرخشند که لازم است آنها را بیشتر به جامعه شناساند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روحالله استان مرکزی افزود: در زمینه طلاب رزمنده و شهدای روحانی استان مرکزی همواره پیشتاز بوده است و تعداد زیادی از شهدای طلبه استان جزو شهدای شاخص کشوری هستند و حماسهها و دلاوریهای آنها در جامعه برجسته است و با همراهی خانوادههای شهدا باید بیشتر به معرفی و سیره آنها بپردازیم.
عبدی بیان کرد: محوریت نقش طلاب در دفاع مقدس نقش رزمی و تبلیغی آنان بوده است و تعداد زیادی از آنها گمنام هستند و باید دانشنامه دفاع مقدس به آن بپردازد و دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی بی شک یک مجموعه مستند و جامع علمی است و برای آیندگان به یادگار میماند.
وی ادامه داد: نسلهای آینده میتوانند از مجموعه دانشنامه دفاع مقدس به خوبی استفاده کنند زیرا تمام افراد در راستای تهیه آن باید مشارکت کنند.
انتهای پیام/712/ش