خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدها و نبایدهای ظروف بسته بندی مواد خوراکی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 24 فروردین 1400 - 09:04
کارشناس مسئول آزمایشگاه دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ظروف بسته بندی مواد خوراکی که از پلیمرهای سنتزی ساخته شده اند(پلاستیک‌ها) ذرات بسیار کوچکی به نام مونومر که واحدهای سازنده آن هستند ساخته شده است و در شرایط خاص به ماده غذایی و یا آشامیدنی منتقل می شوند.
ظروف،غذايي،افزايش،مونومرها،ياسوج،خودداري،ماده

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد کارشناس مسئول آزمایشگاه دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ظروف بسته بندی مواد خوراکی که از پلیمرهای سنتزی ساخته شده اند(پلاستیک‌ها) ذرات بسیار کوچکی به نام مونومر که واحدهای سازنده آن هستند ساخته شده است و در شرایط خاص به ماده غذایی و یا آشامیدنی منتقل می شوند.
دکتر محمد رضا جاهدان افزود: استفاده از این ظروف برای بار نخست احتمالا کم خطرتر و یا بی خطر است، اما این ظروف برای استفاده مکرر ساخته نشده اند و بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری کنید زیرا ممکن است آسیب دیدگی(خراشیدگی و خرده شدگی) باعث افزایش میزان انتقال مونومرها را از ظروف شوند.
شایان ذکر است که بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لوم پزشکی یاسوج، وی اظهارکرد: همچنین لازم است از گرم کردن این ظروف و یا پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنی‌های داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری شود، زیرا افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت مونومرها به ماده غذایی را افزایش می‌دهد.
انتهای پیام