خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم آلودگی هوای البرز

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 فروردین 1400 - 23:13
کرج - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: هوای در روز آینده نیز در بعضی ساعات برای گروه‌های حساس ناسالم خواهد بود.
البرز،ساعات،درجه،هوا،بيشينه

آرش بهارونداحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از جوی کم و بیش ناپایدار در منطقه البرز مرکزی است.
ابری همراه با وزش باد شدید، در بعضی ساعات رگبار پراکنده و رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف بوده و هوا در بعضی ساعات برای گروه‌های حساس ناسالم است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۲۵ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۱۴ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۵ متر بر ثانیه است.
مدیرکل هواشناسی البرز خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی، فردا آسمان البرز کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در بعضی ساعات با رشد ابر است و هوا در بعضی ساعات برای گروه‌های حساس ناسالم خواهد بود.
وی در پایان به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۲۶ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۱۴ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۵ متر بر ثانیه است.