خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست جمعی از فعالان محیط زیست از رئیسی برای رسیدگی فوری به پرونده شهادت محیط بانان زنجانی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 22 فروردین 1400 - 13:32
۱۱۲ نفر از محیطبانان و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست، اساتید، اعضای هیات علمی و متخصصان محیط زیست، کنشگران و سمن‌های محیط‌زیست و اعضای جامعه شکارچیان قانونمند، فعالان حوزه قرق­‌های اختصاصی و حفاظت­گاه­‌های مردمی درنامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار رسیدگی فوری به شهادت محیط بانان زنجانی و صدور رای قاطعانه برای عاملان آن شدند.
محيط،زيست،اعضاي،فعالان،حفاظت،حوزه،جامعه،محيطبانان،كنشگران،شك ...

۱۱۲ نفر از محیطبانان و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست، اساتید، اعضای هیات علمی و متخصصان محیط زیست، کنشگران و سمن‌های محیط‌زیست و اعضای جامعه شکارچیان قانونمند، فعالان حوزه قرق­‌های اختصاصی و حفاظت­گاه­‌های مردمی درنامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار رسیدگی فوری به شهادت محیط بانان زنجانی و صدور رای قاطعانه برای عاملان آن شدند.
به گزارش ایسنا در متن نامه خطاب به حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی آمده است: «همانگونه که استحضار دارید در مورخ ۱۷ فروردین ماه سال جاری دو تن از محیط‌بانان استان زنجان به نام‌های مهدی مجلل و میکاییل هاشمی در تعقیب و گریز با افراد شروری که برای کشتار حیات­ وحش وارد منطقه حفاظت شده «فیله­ خاصه» استان زنجان شده بودند مورد اصابت گلوله قرار گرفته و با شلیک تیر خلاص به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
این جنایت که با قساوتی هر چه تمام در حق سربازان خدوم محیط زیست صورت گرفته است قلب ملت شریف ایران و هر دوستدار طبیعتی را به درد آورده است.
امضاکنندگان این نامه که شامل بیش از ۱۰۰ نفر از محیطبانان و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست، اساتید، اعضای هیات علمی و متخصصان محیط زیست، کنشگران و سازمان­های مردم نهاد حوزه محیط‌زیست همچنین اعضای جامعه شکارچیان قانونمند، فعالان حوزه قرق­های اختصاصی و حفاظت­گاه­های مردمی می­باشند، این ضایعه اندوه‌بار را به ملت شریف ایران به ویژه خانواده مکرم این دو شهید، جامعه علاقه‌مندان و فعالان محیط‌زیست و همه محیط‌بانان کشور تسلیت عرض نموده، ضمن محکومیت این واقعه دهشتناک، از محضر دستگاه قضا برای رسیدگی فوری به این جنایت و صدور رای قاطعانه برای عاملان به نحوی که موجب درس عبرتی برای سایر متجاوزان به جان محیط‌بانان و عرصه‌های طبیعت کشور شود، خواستاریم.
از خداوند متعال برای آن شهدای عزیز، رفعت جایگاه و غفران الهی را مسئلت می‌جوییم.»
انتهای پیام