خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازسازی بیش از ۱۱۲۰ قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز

ایسنا | اقتصادی | یکشنبه، 22 فروردین 1400 - 09:33
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز از بازسازی بیش از یک هزار و ۱۲۰ قطعه صنعتی در این نیروگاه خبر داد.
نيروگاه،قطعات،رامين،اهواز،بازسازي،توليد،نيروگاهي

ایسنا/خوزستان مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز از بازسازی بیش از یک هزار و ۱۲۰ قطعه صنعتی در این نیروگاه خبر داد.
خلیل محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تداوم و کاهش هزینه‌های تولید، از جمله نکات بسیار مهم در بهره‌وری از نیروگاه‌های تولید برق است؛ کارکرد بیشتر قطعات نیروگاهی در شرایط سخت کاری، از جمله درجه حرارت و فشار کاری بالای سیال، باعث آسیب‌دیدگی و استهلاک بالای این قطعات می‌شود.
وی افزود: با توجه به این مسائل و شرایط دشوار کاری قطعات و تجهیزات نیروگاهی، عیب ‌یابی به موقع و بازسازی این آسیب‌ها در کوتاه‌ترین زمان در امر تولید برق بسیار ضروری است تا شاهد مساله خاصی در این زمینه نباشیم.
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: با تکیه بر دانش و تجربه نیروهای متخصص و بهره‌مندی از امکانات داخلی، در سال ۹۹ توانستیم یک هزار و ۱۲۰ قطعه نیروگاهی را در کارگاه‌های مستقر در نیروگاه، بازسازی کنیم و به بهره‌برداری مجدد برسانیم.
محمدی تصریح کرد: بازسازی قطعات به منظور صرفه‌جویی ارزی و جلوگیری از هدررفت منابع مالی در نیروگاه رامین اهواز انجام شده است.
وی افزود: نیروگاه رامین اهواز با شش واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت یک هزار و ۸۵۰ مگاوات ساعت، بزرگ‌ترین نیروگاه بخاری کشور است و ضمن تولید پایدار برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بسیاری از قطعات مورد نیاز خود را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص نیروهای خود طراحی می‌کند و می‌سازد.
انتهای پیام