خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب۳۹واحد صنفی درگرگان/نظارت براصناف در ماه رمضان افزایش می یابد

مهر | استان‌ها | شنبه، 21 فروردین 1400 - 23:24
گرگان- فرماندار گرگان از پلمب ۳۹ واحد صنفی در این شهرستان خبرداد و گفت: نظارت بر اصناف در ماه رمضان افزایش می یابد.
تن،توزيع،بازار،اقلام،مرغ،گرم،تنظيم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی عصر شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان اظهارکرد: با توزیع روزانه بیش از ۶٠ تن مرغ گرم جلوی تشکیل صف های طولانی گرفته شد و اکنون که بازار در آرامش نسبی قرار دارد با توزیع روزانه بیش از ٢٣ تن مشکلی بابت تامین مرغ گرم در سطح شهرستان وجود ندارد.
فرماندار گرگان افزود: در ۵٠ روز گذشته با توزیع اقلام تنظیم بازار شامل، ٨٩ تن مرغ گرم، ٢١٠ تن برنج، هزار و ۵۶ تن روغن و ٩٠ تن قند و شکر، مشکلی بابت تامین این اقلام در ایام نوروز و غیره در سطح شهرستان وجود نداشته است.
وی گفت: در بازدید از پنج هزار مکان تولید و عرضه مواد غذایی در ۵٠ روز گذشته، به دلیل وجود مواد غذایی فاسد ٣٩ واحد پلمب و ۶۵ مورد هم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
حمیدی تاکید کرد: با توجه به فرارسیدن ماه رمضان، مرکز بهداشت، اداره اماکن نیروی انتظامی و سازمان صمت نسبت به تامین و توزیع اقلام تنظیم بازار، نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و همچنین نظارت بر رعایت نکاتی شرعی در این ایام اقدامات لازم را انجام دهند.