خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۹۶ عضو طالبان توسط ارتش افغانستان کشته و زخمی شده‌اند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 21 فروردین 1400 - 19:12
وزارت دفاع افغانستان در بیانیه ای اعلام کرد: ۱۹۶ نفر از اعضای طالبان توسط ارتش افغانستان در شبانه‌روز گذشته کشته و زخمی شده اند.
افغانستان،طالبان،عمليات،بيانيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ملی افغانستان امروز شنبه طی بیانیه ای اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته و در جریان عملیات مشترک نیروهای امنیتی افغانستان، ۱۱۷ شبه‌نظامی طالبان در ولایت‌های قندهار، بدخشان، غزنی، هرات، هلمند، بغلان و ارزگان از پای درآمدند.
براساس این بیانیه، در عملیات ارتش افغانستان که با پشتیبانی نیروی هوایی انجام شد، ۷۹ عضو دیگر گروه طالبان نیز زخمی شدند.
در پی عملیات نیروهای امنیتی افغانستان، همچنین چندین دستگاه موتورسیکلت و مقادیر زیادی سلاح و مهمات متعلق به طالبان نیز کشف و ضبط شده است.