تغییر شرایط فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز
باشگاه خبرنگاران
|
اقتصادی
|
شنبه، 21 فروردین 1400 - 17:49
با توجه به موج چهارم شیوع کرونا، فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز، تنها به صورت بیرونبر انجام میشود.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اتاق اصناف ایران با توجه به افزایش ابتلا و موج چهارم شیوع کرونا و بنابر دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرد: «مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی (شامل تمام گروههای غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه) در شهرهای قرمز تنها به صورت آماده و بیرون بر مجوز فعالیت داشته و پذیرش حضوری سفارش ممنوع و فقط پذیرش به صورت تلفنی، اینترنتی و از طریق سایر شبکههای مجازی مجاز است.»
بیشتر بخوانید
مشاغلِ تعطیل، حمایت می شوند؟
انتهای پیام/