سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زکی پور: هر چقدر حمله می کنیم توپ ها گل نمی شود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 14 فروردین 1398 - 21:31
بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای گلزنی هر کاری کردیم اما موفق نشدیم.
پنالتي،اسماعيلي،زكي،پور،استقلال،تيم،رحمتي،هواداران،بزند

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، میلاد زکی پور بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران بعد از تساوی تیمش مقابل تیم فوتبال سایپا گفت: هر چقدر حمله می کنیم توپ ها گل نمی شود و به زمین و زمان زدیم اما اتفاقی رخ نمی دهد.
او‌ ادامه داد: شرمنده هواداران شدیم و بعد از باخت ناعادلانه دربی که واقعا حقمان نبود هر چه در وجود داشتم در اختیار تیم گذاشتم.
زکی پور درباره حواشی بین لیدر ها و رحمتی بیان کرد: لیدر ها زحمت زیادی برای تیم می کشند و امروز هم سنگ تمام گذاشتند ولی رحمتی بزرگ ماست و باید حالا حالا ها در استقلال باشد ‌و نمی دانم حواشی های اخیر درباره زدن پنالتی چیست و از قبل گفته بودند پنالتی اول را اسماعیلی بزند که او هم زد و باید بگویم فرشید اسماعیلی ‌پنالتی زن است.
زکی پور درباره اینکه چه کسی گفته بود اسماعیلی پنالتی بزند گفت: شخص مربی او را انتخاب کرده بود و اسماعیلی هم پنالتی زن و همه را گل می کند و پنالتی های قبل را به خوبی زده و او بازیکن با کیفیتی است.
برای قهرمانی تلاش خود را به کار می گیریم و هر چه خدا بخواهد.
بازیکن استقلال درباره اینکه کدام یکی از مربیان خواسته تا اسماعیلی پنالتی بزند گفت: چنین چیزی صحت ندارد.
در فیلم هست و اگر داور بازی بهم حرفی نمی زد با او برخورد می کردم .داشتم با خورشیدی حرف می زدم که فکر کنم تصور کرد من بازیکنش هستم و مرا هل داد ولی مرا دید و این کار را کرد و صد در صد داور اجازه می داد برخورد می کردم.
بیشتر بخوانید:
دایی: اجازه ندادیم استقلال از موقعیت های خود استفاده کند/ گربه سیاه کسی نیستیم
حمله هواداران به رحمتی
خطیر: شرمنده هواداران شدیم/ کادر فنی باید پاسخگوی این نتایج باشد
انتهای پیام/
صحبت های زکی پور بعد از تساوی مقابل سایپا