خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دورکاری برای رفتن به تفرجگاه‌ها نیست

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 21 فروردین 1400 - 15:33
در شصت و پنجمین ستاد استانی کرونا تاکید شد که هر کارمندی که به نام دورکاری به دامن طبیعت و تفرجگاه‌ها برود به تخلفات اداری معرفی خواهد شد.
كرونا،استان،بيماري،نفر،ستاد،ايلام،مبتلا،بيماران،وضعيت،كارمند ...

ایسنا/ایلام در شصت و پنجمین ستاد استانی کرونا تاکید شد که هر کارمندی که به نام دورکاری به دامن طبیعت و تفرجگاه‌ها برود به تخلفات اداری معرفی خواهد شد.
دکتر «محمد کریمیان» در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار کرد: بر اساس آمارهایی که امروز از سوی ستاد ملی مدیریت مقابله با بیماری کرونا اعلام شد، استان ایلام تندترین شیب ابتلا به کرونا در کشور را دارا است.
وی گفت: این وضعیت یقیناً احساس مسئولیت همگانی را می‌طلبد که مردم شریف استان با همدلی و همراهی در رعایت مطلوب پروتکل‌های بهداشتی وضعیت فعلی استان را به سوی کاهش آمار مبتلایان و قطع زنجیره انتقال بیماری سوق دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: همکاران ما در حوزه سلامت باوجود خستگی ناشی از یکسال خدمت به مردم و مبارزه با بیماری کرونا، همچنان در صف مقدم این پیکار قرار دارند که از این عزیزان صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم.
کریمیان تصریح کرد: در حال حاضر پیک چهارم کرونا در استان به وقوع پیوسته و بیشترین میزان زحمت و خدمت رسانی بر روی دوش عزیزان حوزه سلامت است که از جان و دل برای حفظ سلامت جامعه و نجات جان بیماران مایه می‌گذارند.
وی گفت: غیر از شهرستانهای سیروان، ملکشاهی و هلیلان که وضعیت نارنجی دارند، تمام شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز قرار دارند و علاوه بر افزایش آمار مبتلایان، افراد بستری و بیماران بدحال در بیمارستانهای تابعه دانشگاه نیز روندی افزایشی دارد و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سطح دانشگاه در حال حاضر در عرصه خدمت‌رسانی به بیماران و ارائه خدمات درمانی و پزشکی چالشی وجود ندارد.
وی گفت: در استان ایلام از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز، تعداد۳۱۰۰۶نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و متاسفانه تعداد ۶۸۳نفر از هم استانی‌هایمان نیز جان خود را از دست داده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۲۰۹بیمار مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان های استان بستری هستند و مراحل درمان و مراقبت‌های مربوطه به آنان در حال طی شدن است و تعداد ۲۷۴۳۱مورد نیز از بیماران مبتلا به کرونا در سطح استان بهبودی کامل یافته اند.
کریمیان تصریح کرد: از ابتدای سال جدید تاکنون تعداد ۱۵۳۳۹مورد نمونه گیری از بیماران مشکوک انجام شد که از این تعداد ۳۹۳۶مورد مثبت قطعی بوده و همچنین ۶۷۵نفر واسطه ابتلا به بیماری کرونا در مراکز درمانی بستری شده‌اند و تعداد ۱۳نفر نیز متاسفانه به واسطه این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۲۱۶ نفر شاغل در سطح استان به بیماری کرونا مبتلا شده اند که از این رقم، ۱۳نفر در حوزه بهداشت، ۱۶نفر در حوزه درمان و ۱۸۷نفر نیز در سایر ادارات، بانک‌ها و شرکت‌ها به این بیماری مبتلا شده‌اند.
اصحاب رسانه بر دورکاری کارمندان نظارت کنند
دکتر «محمد نوذری» استاندار ایلام نیز اظهار کرد: به خاطر وضعیت قرمز استان حضور کارمندان در اداره را به یک سوم کاهش داده ایم و در این رابطه تاکید کرده ایم که مدیران این مصوبه را بی کم و کاست رعایت کنند.
وی با تاکید بر اینکه کارمندان نباید به بهانه دورکاری به سفر رفته و ناقض مصوبات ستاد کرونا باشند، هشدار داد: اگر کارمندی برای در امان ماندن از شر کرونا از دورکاری استفاده می کند نباید به تفرجگاه و طبیعت برود.
رئیس ستاد استانی مبارزه با کرونا گفت: خبرنگاران تخطی کارمندان از مصوبات ستاد کرونا را به ما گزارش کنند و قطعا برابر قانون به تخلفات اداری معرفی و با آنان برخورد خواهد شد.
انتهای پیام