خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد المرزوقی از سفر رئیس‌جمهور تونس به مصر

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 21 فروردین 1400 - 12:12
رئیس‌جمهور اسبق تونس از سفر رئیس‌جمهور کنونی این کشور به مصر انتقاد کرد و گفت که وی "نماینده تونس نیست."
تونس،سعيد،مصر،نماينده،سفر،قيس،كشور

رئیس‌جمهور اسبق تونس از سفر رئیس‌جمهور کنونی این کشور به مصر انتقاد کرد و گفت که وی "نماینده تونس نیست."
به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، المنصف المرزوقی، رئیس‌جمهور اسبق تونس از سفر قیس سعید، رئیس‌جمهور کنونی به مصر به شدت انتقاد کرد و گفت: قیس سعید دیگر نماینده من نیست نماینده انقلابی که به او اجازه رسیدن به قدرت را داد، نیست.
نماینده استقلال، وحدت، منافع و ارزش‌های تونس نیست.
ریاست‌جمهوری تونس واکنشی به اظهارات المرزوقی نداشته است اما پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف از سفر سعید به مصر ایجاد پل ارتباطی و افزایش هماهنگی میان رهبران دو کشور است.
هدف از این سفر تقویت روند همکاری و برآوردن خواسته‌های مشروع دو ملت برای رشد و توسعه است.
المرزوقی از کسانی است که با سرنگونی دولت محمد مرسی، رئیس‌جمهور پیشین مصر مخالف بود.
وی همچنین یکی از حامیان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی زودهنگام در تونس برای حل بحران‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بود.
از ۱۶ ژانویه اختلافاتی میان قیس سعید و هشام المشیشی، نخست‌وزیر تونس بر سر اصلاحات دولتی به وجود آمده است.
همچنین تونس از بحران اقتصادی و اجتماعی رنج می‌برد که کردنا موجب وخامت آن شده است.
تعدادی از مناطق این کشور نیز طی دوره اخیر شاهد اعتراضات علیه این وضعیت بوده‌اند.
انتهای پیام