خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله عیسی قاسم شهادت عباس مال الله را تسلیت گفت

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | شنبه، 21 فروردین 1400 - 11:42
قم- آیت الله عیسی قاسم رهبر نهضت اسلامی بحرین، شهادت عباس مال الله از مجاهدین بحرین را تسلیت گفت.
الله،بحرين،مال،شهادت،عباس،قاسم

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله عیسی قاسم رهبر نهضت اسلامی بحرین، در بیانیه‌ای شهادت عباس مال الله را تسلیت گفت.
آیت الله قاسم در بیانیه خود با بیان اینکه بحرین با عباس مال الله یکی از مجاهدین عزیز خود وداع کرد، افزود: این شهید در روز پر گشودن خود به سوی پروردگار عادل و کریم از عذاب زندان رها شد تا در روز قیامت علیه کسانی که بر او و ملتش ظلم کردند، شهادت دهد.
رهبر نهضت اسلامی بحرین از درگاه الهی برای این شهید طلب اجر و پاداش کرد و از خداوند متعال خواست که او را با شهدا، صالحان و انبیا محشور کند.
آیت الله قاسم همچنین شهادت عباس مال الله را به خانواده و خویشاوندان وی و ملت بحرین تسلیت گفت.
وی دولت این کشور را به تعقل و پند گیری دعوت کرد و از آن خواست در برابر خداوند متواضع باشد و بر بندگانش تکبر نکند.
لازم به ذکر است که عباس مال الله زندانی انقلابی بحرین بر اثر کوتاهی پزشکی مسئولین زندان رژیم آل خلیفه به شهادت رسید.