خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محبوبیت مکرون همچنان رو به کاهش است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 14 فروردین 1398 - 20:06
نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که میزان محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه در ماه آوریل به ۲۹ درصد رسیده است.
درصد،محبوبيت،فرانسه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در فرانسه نشان می‌دهد که میزان محبوبیت امانوئل مکرون، رئیس جمهور این کشور در ماه آوریل به ۲۹ درصد رسیده است.
بر اساس نتایج این نظرسنجی که موسسه «ایفوپ» برای نشریه «پاری مچ» و شبکه رادیویی «سود» انجام داده است میزان محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه دو درصد کاهش داشت.
پیش از این نیز میزان محبوبیت مکرون در ماه مارس با سه درصد کاهش به ۳۱ درصد رسیده بود.
همچنین میزان محبوبیت ادوار فیلیپ، نخست‌وزیر فرانسه نیز با دو واحد کاهش در ماه آوریل به ۳۳ درصد رسید.
نظرسنجی موسسه ایفوپ طی روز‌های ۲۸ و ۲۹ مارس با شرکت ۱۰۰۱ نفر از افراد هجده سال و بالاتر فرانسه انجام شد.
انتهای پیام/