خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۴۷ هزار آمریکایی بر اثر تیراندازی در ۱۵ ماه گذشته

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 21 فروردین 1400 - 09:42
بر اساس آمار‌های منتشر شده ۴۷ هزار آمریکایی طی ۱۵ ماه گذشته بر اثر تیراندازی در این کشور کشته شدند.
سلاح،گرم،آمريكا،بايدن،تيراندازي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، بعد از طرح مقابله با خطر حمل سلاح گرم در آمریکا -که دو روز پیش از سوی جو بایدن اعلام شد- حداقل یک نفر در این کشو بر اثر تیراندازی کشته شده است.
آمار منتشر شده از موسسه «آرشیو خطرات سلاح» نشان می‌دهد در سال ۲۰۲۰، ۴۳ هزار آمریکایی در با سلاح گرم کشته شدند و ۶۱۱ تیراندازی دسته‌جمعی در این کشور بوقوع پیوسته است.
با شروع ژانویه سال جاری نیز ۴ هزار تن در تیراندازی‌های امریکا جان خود را از دست دادند.
با این حال جمعیت قابل توجهی از آمریکایی‌ها با شروع همه‌گیری کرونا، اعتراضات علیه نژادپرستی و درگیری‌های انتخابات در پاییز گذشته شروع به خرید سلاح کرده‌اند.
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، روز پنجشنبه گذشته قوانینی برای محدود کردن حمل اسلحه گرم ارائه داد و تیراندازی‌های مکرر در این کشور را یک آبروریزی برای آمریکا در سطح بین‌الملل خواند.
او از کنگره خواست این ۶ قانون را تصویب کنند.
انتهای پیام/