خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود به استان مازندران ممنوع شد/ طوفان کرونا در مازندران

فارس | برگزیده، استان‌ها | جمعه، 20 فروردین 1400 - 22:13
دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران اعلام کرد؛ به افرادی که بدون داشتن مجوز قصد ورود داشته باشند هم اعمال قانون شده و هم به مبدا بازگردانده می‌شوند.
استان،ورود،مازندران،كرونا،بازگردانده

دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران اعلام کرد؛ به افرادی که بدون داشتن مجوز قصد ورود داشته باشند هم اعمال قانون شده و هم به مبدا بازگردانده می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، همزمان با ورود استان مازندران به چهارمین موج از شیوع کرونا ویروس در بهار ۱۴۰۰، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در بیستم فروردین ماه جاری طی اطلاعیه‌ای ورود به استان را ممنوع اعلام کرد‌.
گفتنی است؛ بر طبق این اطلاعیه، به افرادی که بدون داشتن مجوز قصد ورود داشته باشند هم اعمال قانون شده و هم به مبدا بازگردانده می‌شوند.
متاسفانه شواهد نشان می‌دهد که مازندران میزبان طوفانی از کرونا بوده و اوضاع اصلا خوب نیست، بسته شدن راه‌های ورودی و خروجی استان می‌تواند یکی از اقدامات مقابله‌ای باشد چراکه کار از پیشگیری گذشته است.
امید آن که هم‌طونان در این شرایط با توجه با اوضاع وخیم استان دست از مسافرت‌های غیرضروری برداشته و با جان خود و مازندرانی‌ها شوخی نکنند.
انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج/خ