سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی در نیروگاه تولید برق جده عربستان

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 20 فروردین 1400 - 17:59
منابع خبری از وقوع آتش سوزی در یکی از مخازن نیروگاه تولید برق جده در عربستان خبر دادند.
سوزي،عربستان،آتش،برق،گزارش،جده،يمن،اعلام

به گزارش مشرق، منابع خبری از وقوع آتش سوزی در یکی از مخازن نیروگاه تولید برق جده در عربستان خبر دادند.
روزنامه عکاظ با اعلام این خبر افزود که این حادثه بر اثر نشت سوخت رخ داده است.
بر اساس این گزارش، به دنبال این آتش سوزی که در نیروگاه برق در منطقه رابغ واقع در جده به وقوع پیوست، تیم های اطفاء حریق پس از آژیر خطر به محل اعزام شده و آن را مهار کردند.
شرکت برق عربستان سعودی اعلام کرد که علت آتش سوزی در ایستگاه برق رابغ در نتیجه نشت محدود سوخت از مخازن و به صورت کاملا تصادفی رخ داده است.
در این گزارش به جزئیات بیشتر از جمله عمدی بودن یا نبودن آتش سوزی اشاره ای نشده است.
همچنین میزان خسارت و حتی برآورد سایر خرابی های احتمالی در نتیجه این آتش سوزی از سوی مقامات سعودی اعلام نشده است.
بندر جده از مهمترین مراکز تجاری و گردشگری عربستان به شمار می رود.
فرودگاه این شهر که در حاشیه دریای سرخ قرار گرفته، مدتی است بر اثر حملات پهپادی نیروهای یمن بسیار ناامن شده است.
عربستان بیش از ۶ سال است که با حملات بی امان خود ضمن به محاصره درآوردن کشور یمن، مردم بسیاری را در این کشور به خاک و خون کشیده است.
بر اساس گزارش سازمان ملل، بیش از یکصد هزار کودک یمنی به علت محاصره غذایی و دارویی یمن از سوی عربستان، در آستانه مرگ قرار گرفته اند.